Alle allergeneninformatie in ons digitale bestelsysteem

Sinds enkele jaren is de wet allergenen van kracht. Voor jouw bedrijf betekent dat, dat je jouw gasten moet kunnen inlichten over de eventuele allergenen in gerechten die worden geserveerd.

De veertien verplichte allergenen zijn: gluten, ei, vis, schaaldieren, pinda, soja, melk, noten, selderij, mosterd, zwavel, lupine en weekdieren.

Om je nog beter van dienst te kunnen zijn heeft Rungis alle allergenen informatie voor jou gebundeld. Van ons gehele assortiment is bekend of het allergenen bevat en welke dat zijn. Deze informatie is op een eenvoudige manier voor jou beschikbaar in ons online bestelsysteem. Hierdoor kun je gemakkelijk achterhalen of de producten die je bestelt allergenen bevatten en zo ja, welke.

Persoonlijke bestellijsten

Indien je nog geen gebruik maakt van inONE Order, dan kun je via onze verkoop en adviesmedewerkers een account aanvragen. Je ontvangt dan de inloggegevens waarmee je gebruik kunt maken van het online bestelsysteem. Naast de informatie over de allergenen, biedt ons online bestelsysteem nog veel meer. Zo is het mogelijk om persoonlijke bestellijsten te maken en geeft het zicht in de bestelgeschiedenis, het assortiment van Rungis, de aanbiedingen en de productinformatie.

Gebruik inONE Order voor inzicht in jouw bestelgeschiedenis en alle productinformatie

Je kunt met de inONE Order bestellingen doen vanaf je smartphone, tablet, laptop en desktop. Als je online gaat bestellen, dan ontvang je een training voor een goede start. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op!

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.

‘Rungis denkt met ons mee, weten wat kwaliteit is en kennen ontzettend goed de Nederlandse markt.'