Bianchetti truffel

Één van de meest delicate producten in de wereld is toch wel de truffel. Wereldwijd geliefd vanwege zijn ongeëvenaarde smaak en geur. En deze parel van moeder natuur is er ook nog in veel verschillende soorten, elk met zijn eigen unieke smaak en geur.

Bianchetti truffel

Dat moment dat de truffels arriveren en het volledige kantoor overnemen met hun delicate geur, wij worden er elke keer weer gelukkig van. Bij Rungis zijn we gek op elke truffel, de zwarte, de witte en de honing truffel, alles wat op dat moment in het seizoen is. En dat is nu de bianchetti truffel.

Deze witte truffel komt uit Italië en heeft een iets donkerdere buitenkant in vergelijking met de witte alba truffel. De Italiaanse bianchetti heeft een zeer sterke en delicate geur en smaak die wat aan knoflook doet denken. Deze intense truffel komt, net als de meeste truffels, het best tot zijn recht wanneer het rauw over een gerecht wordt geschaafd. Maar op het laatst toegevoegd aan een gerecht is ook een goede optie. Ben jij dus op zoek naar een witte truffel met een zeer intense geur waar jij jouw gasten mee kan verrassen, probeer dan zeker eens deze bianchetti truffel.

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.

Er is geen betere: echt. Ik heb met verschillende leveranciers gewerkt, maar sinds ik Rungis heb ontdekt… Ze hebben een groot assortiment met bijzondere producten en bieden een heel goede service. Ik ben meer dan tevreden.