Gastles Stichting Cas Spijkers academie voor culinair toptalent

Vandaag heeft Rungis een gastles over bijzonder seizoensgroente- en fruit gegeven aan de leerlingen van de Stichting Cas Spijkers academie voor culinair toptalent in Breda. Wat een kunde en doorzettingsvermogen bij deze talenten van de toekomst. Indrukwekkend!

Rungis geeft gastlessen aan de top van de Nederlandse koksopleidingen. Neem een kijkje in de keuken van Cas Spijkers Academie Breda waar de gedreven leerlingen aan de slag gaan met bijzonder seizoensgroenten en fruit van land en uit zee.

Op de Cas Spijkers Academie (CSA) worden ambitieuze leerlingen klaargestoomd om als gespecialiseerd kok op niveau 4 de culinaire top van Nederland, en daarbuiten, te bereiken. Samen met de Sterklas staat de CSA bekend als de top van de Nederlandse koksopleidingen. Het resultaat wat deze toppers hebben neergezet na een dag lang inspiratie en informatie over al het bijzondere groente en fruit is ronduit indrukwekkend

De basis is klassiek, maar we voegen nieuwe ingrediënten en bereidingen toe. Veel groenten ook. Van Rungis; omdat zij een constante kwaliteit leveren en veel producten in hun assortiment hebben.

Bij Rungis staat kwaliteit op één, net als continuïteit. Wat zij leveren is altijd goed, altijd constant. Dat gebeurt op basis van persoonlijk contact: dat is fijn communiceren.