Gefeliciteerd met de Bib Gourmands

Michelin beloont restaurants met een goede prijs-kwaliteit verhouding met een speciale onderscheiding: de Bib gourmand. Rungis feliciteert alle restaurants die een Bib hebben behouden of een Bib Gourmand hebben behaald. Ieder jaar leuk: de Rungis-traditie van het feliciteren van teams met een ‘nieuwe Bib’ met de Rungis Michelin worteltjestaart. Proficiat met deze top prestatie!

Bib Gourmand

Michelin presenteerde maandag 9 maar de nieuwe Bib Gourmands van 2021. De Bib Gourmand is een onderscheiding voor een restaurant dat een menu serveert voor een goede prijs-kwaliteit verhouding. Het driegangen keuze menu kost daarbij niet meer dan 39 euro. Net zoals de Michelinster is de Bib Gourmand uitgegroeid tot een begrip. Een restaurant met een Bib Gourmand laat zien dat luxe en gastronomisch dineren niet duur hoeft te zijn.

We hebben ook dit jaar weer genoten van onze jaarlijkse traditie: het rondbrengen van de speciale Rungis Michelin worteltjestaart bij restaurants die een Bib hebben behaald. Nogmaals gefeliciteerd en geniet van de taart!

Nieuwe Bib Gourmand Restaurant Elévé in het WestCord WTC Hotel in Leeuwarden

Nieuwe Bib Gourmand Bodega Alma in Oisterwijk

Nieuwe Bib Gourmand Umami by Han in Amsterdam

Nieuwe Bib Gourmand Fa. Pekelhaaring in Amsterdam

Nieuwe Bib Gourmand Gastrobar STER in Rotterdam

Nieuwe Bib Gourmand Restaurant Chef aan de Werf in Hilversum

Nieuwe Bib Gourmand Restaurant Citrus in ‘s-Hertogenbosch

Nieuwe Bib Gourmand Bistrobar Berlin in Nijmegen

Nieuwe Bib Gourmand Restaurant & Winebar Vineum in Rotterdam

Nieuwe Bib Gourmand Bistrôt Chapeau in Blaricum

Ze hebben gewoon alles. Bovendien word je zorgeloos geholpen. Je wordt perfect begeleid bij de overgang naar een nieuwe kaart: ze komen langs en nemen door welke producten over vijf, zes weken beschikbaar zijn.

Rungis weet: groente is de basis om een gerecht te maken. Je hoeft geen week te wachten tot iets er is. Ze hebben alles van kleine boertjes tot internationale producten.