Hartvormige watermeloen

Dat we bij Rungis op z’n tijd wild worden van hartjes komkommers en vierkante watermeloenen weet je al een tijdje. We doen er vandaag nog een schepje boven op!

Vanaf vandaag beschikbaar, de allereerste hartvormige watermeloenen die in Europa aangeboden worden. Uitleveren van deze Japanse specialiteit doen we nu, net voor Moederdag. Daar kun je mee aankomen!

De meloenen zijn niet alleen mooi maar hebben ook een bijzonder goede smaak

De meloenen zijn niet alleen mooi maar hebben ook een bijzonder goede smaak. De vorm wordt bereikt door om de, nog niet geheel volgroeide meloen, een transparante mal te plaatsen. De meloen groeit hier vervolgens in. De uitdaging is dat de groei door de mal niet te veel wordt belemmerd, hierdoor kan de meloen toch mooi zoet, zacht en aromatisch worden.

Wil je deze bijzondere meloen bij jou in de winkel, je restaurant of in je assortiment? Geef nu je voorbestelling op, het aantal beschikbare exemplaren is beperkt. Wij zijn bereikbaar via bestelling@rungis.nl of 0180 61 78 99. Love is in the air!

Ik vind dat de communicatie heel sterk verloopt; er wordt aangegeven als iets er niet is en dan wordt er gezorgd voor een alternatief. Het klopt gewoon allemaal.

Met excursies, gastlessen, seizoensinformatie over groente en fruit en het mee ontwikkelen van SVH-leermiddelen deelt Rungis passie en kennis met de toekomstige generatie gastronomische toppers.