Honing truffel, een must-try

Truffels, een kostbare delicatesse met een onmiskenbare geur en smaak. Of je nu kiest voor de witte truffel of de zwarte périgord, ze hebben allemaal hun eigen delicate geur en smaak. Maar heb jij al eens deze honing truffel met een geheel eigen, unieke smaak geprobeerd?

Honing truffels

Zeer geliefd door zijn unieke smaak die goed tot zijn recht komt in verschillende desserts. Deze honing zoete truffel is een van de meest bijzondere truffels in de wereld. Deze truffel wordt voornamelijk gevonden onder de zwarte acacia boom, welke groeit in rijke, zanderige grond langs de Donau in Hongarije. Deze grijs witte truffel is net zo smakelijk als dat hij uniek is.

De smaak van deze bijzondere truffel is uniek. Het begint met een verfijnde, milde paddenstoelen smaak en ontwikkelt zich dan tot een lang honing achtig einde. Gebruik deze truffel dan ook met mate, slechts een kleine hoeveelheid is al genoeg om de unieke smaak te ervaren.

De honing truffel is een echte must-try voor iedere paddenstoelen- en truffel liefhebber.

Een echte must-try voor iedere paddenstoelen- en truffel liefhebber.

Verse honing truffel

Artikelnummer: 150107

Smaak: Het begint met een verfijnde, milde paddenstoelen smaak en ontwikkelt zich dan tot een lang honing achtig einde.

Bereidingswijze: Gebruik deze truffel dan ook met mate, slechts een kleine hoeveelheid is al genoeg om de unieke smaak te ervaren.

Combineren met: Zeer geliefd door zijn unieke smaak die goed tot zijn recht komt in verschillende desserts.

Rungis, dat is een leverancier met topproducten. En altijd hebben ze primeurs. De service is ook goed.

Ik kies in eerste instantie voor Rungis vanwege het brede aanbod. Daar komt bij dat ik een Japan-fanaat ben en Rungis heel veel uit dat land importeert.