Bezoek Rungis tijdens Inspirational

Op woensdag 14 en donderdag 15 maart is Rungis medeorganisator van Inspirational, een uitdagend event in Mijdrecht, net onder Amsterdam. Tijdens dit evenement presenteren toonaangevende horecaleveranciers zich aan professionals uit de Horeca en catering, zo als jij.

Deze dagen zijn we te gast bij Héman & BloemBloem in Mijdrecht. Rungis verzorgt samen met aansprekende horecaleveranciers, zoals horecaslagerij Nice to Meat, Rational en Vishandel Jan van As, uitgebreide kookdemo’s om u te inspireren voor het komende seizoen.

Voor het opdoen van ideeën voor het nieuwe seizoen, ben je 14 en 15 maart bij ons aan het juiste adres. Tijdens Inspirational willen wij jou inspireren met belangrijke seizoentips, -trick en nieuwe producten.

We ontvangen je doorlopend het gehele event aan onze stand en informeren en inspireren je graag met onze seizoenproducten. Ook geven we beide dagen een uitgebreide demo.

 

Registeer je hier gratis.

Rungis, dat is een leverancier met topproducten. En altijd hebben ze primeurs. De service is ook goed.

Ze hebben gewoon alles. Bovendien word je zorgeloos geholpen. Je wordt perfect begeleid bij de overgang naar een nieuwe kaart: ze komen langs en nemen door welke producten over vijf, zes weken beschikbaar zijn.