Nieuwe lichting Sterklas van start in Pulitzer Amsterdam

 

De nieuwe lichting Sterklassers is het opleidingsjaar goed begonnen bij Pulitzer Amsterdam. SVH Meesterkok Jeroen Robberegt, voorzitter van Stichting Sterklas en executive chef van het Pulitzer, heeft het jaar afgetrapt tijdens een bijzondere lunch met de nieuwe Sterklassers, docenten, leermeester en bestuursleden van de stichting Sterklas.

De Sterklas is al ruim 20 jaar één van de hoogste culinaire vakopleiding voor een succesvolle loopbaan in de topgastronomie. Gastlessen door chefs en productspecialisten zijn een belangrijk onderdeel van de opleidingen. Rungis geeft onder het motto ‘talent naar de top’ door het jaar heen verschillende gastlessen op de beste koksscholen, waaronder de Sterklas in Amsterdam.

Talent naar de top’

Tijdens de aftrap van het nieuwe jaar heeft SVH Meesterkok Niels van den Berg, binnen Rungis verantwoordelijk voor Communicatie & Trends, een gerecht gemaakt van aardpeer met smaken uit de zee. De gebruikte zeewieren, zilte groenten, Peruaanse knollen en bijzondere paddenstoelen zullen in de gastles, welke op 10 februari gepland staat, zeker terugkomen!

Rungis is altijd op zoek naar de beste producten voor toprestaurants. Rungis maakt écht het verschil! Vooral hun exotische aanbod is fantastisch.

Er is geen betere: echt. Ik heb met verschillende leveranciers gewerkt, maar sinds ik Rungis heb ontdekt… Ze hebben een groot assortiment met bijzondere producten en bieden een heel goede service. Ik ben meer dan tevreden.