Vacature: Accountmanager verkoop & advies binnendienst (fulltime)

Kom jij ons professionele verkoop & advies team versterken? Ben jij een steengoede, communicatieve verkoper, gedreven, enthousiast een echte teamspeler, klantgericht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een accountmanager verkoop & advies binnendienst!

Wij zijn Rungis! Met ruim 155 collega’s zijn wij al ruim 30 jaar dé leverancier voor de horeca in aardappelen, groente, fruit, paddenstoelen en kruiden. En niet zomaar een leverancier, vraag dat maar aan onze horeca klanten! We zijn specialist op ons gebied en leveren veel meer dan waar onze klant om vraagt. En dat is wat ons uniek maakt. We kunnen heel veel over Rungis schrijven, maar je kan nog veel beter kijken op www.rungis.nl.

Wat ga je doen?

Als adviseur – verkoper binnendienst ben je verantwoordelijk voor het dagelijkse onderhoud van allerlei klantencontacten, je vormt een team met een buitendienst collega. Jij levert, door jouw verkoopervaring, een waardevolle bijdrage aan Rungis en werkt nauw samen met je collega’s van het verkoop & advies team in de buitendienst, de collega’s van inkoop en het logistieke team.

Natuurlijk ben je actief in de verkoop van onze prachtige producten en heb je dagelijks contact met Chef koks en horeca ondernemers. Ook beheer je agenda’s, plan je taken vanuit bezoekrapporten, behandel je alle vragen en klachten van onze klanten en zorg je voor een juiste opvolging hiervan. Als verkoop & advies collega op de binnendienst werk jij in het hart van de organisatie.
Een belangrijke regiefunctie!

Wat wij vragen
 • Je spreekt goed Nederlands, Engels komt ook goed van pas;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring in de horeca;
 • Je hebt goede communicatieve- en contactuele vaardigheden en hebt bij voorkeur ervaring in een soortgelijke functie;
 • Je bent een echte teamspeler en een verkoper in hart en nieren en pas tevreden als onze klanten tevreden zijn;
 • Je bent klantgericht, pittig, leergierig, secuur en enthousiast;
 • Je bent bij toerbeurt ook op zaterdagen beschikbaar.
Wat wij bieden:
 • Een professionele, gedreven, plezierige en vooral familiaire werksfeer;
 • Geen dag is hetzelfde: uitdagende en dynamische functie binnen onze sterk groeiende organisatie;
 • Een prima salaris conform cao;
 • Een vitamineboost wanneer jij wilt: saladebar in de kantine en korting op al onze producten;
 • Jaarlijkse Rungis feesten op te gekke locaties;
 • De leukste AGF collega’s van Nederland!
Hebben we een match?

Herken jij jezelf in deze vacature, ben je positief, betrouwbaar, betrokken en heb jij zin in een leuke uitdaging bij ons, dan willen wij graag met jou in gesprek. Stuur snel je sollicitatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@rungis.nl t.a.v. Ilona Evers.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld

Rungis biedt naast een heel gevarieerd assortiment ook heel veel kennis over alle producten. Ze komen met inzichten waar mijn studenten en ik nooit op zouden komen.

Met onze ingewikkelde, vaak ook uitdagende verzoeken kunnen we altijd bij hen terecht. Ze geven, ook belangrijk, het juiste advies. Rungis is een betrouwbare kwaliteitspartner.