Vacature: Chauffeur rijbewijs C 95 (FT)

Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een klantgerichte, betrouwbare en leuke collega! Heb jij passie voor het mooie vak van chauffeur en vind je het leuk om goed klantencontact te hebben en te rijden voor het mooiste AGF bedrijf van Nederland, solliciteer dan nu!

Wat ga je doen?

Jouw werkdag begint lekker vroeg en ruim voor alle files, ergens tussen 02.00 en 04.00. Je laadt de wagen in met de orders die door je orderpick collega’s al zijn klaargezet. Je controleert vervolgens nog goed of je alles meeneemt wat de klanten hebben besteld, stapt in één van onze opvallende Rungis wagens en gaat op weg naar bijvoorbeeld Den Haag, Amsterdam etc.

Bij verschillende restaurants is het jouw verantwoordelijkheid om jezelf met de sleutel binnen te laten en de producten op de afgesproken plek weg te zetten. Maar vaak wordt je met smart opgewacht en kunnen ze niet wachten om jou met hun bestelling te zien. Nadat je alle bestellingen, met een brede glimlach, hebt afgeleverd ga je de ene keer nog nieuwe voorraad ophalen bij onze leveranciers en een andere keer doe je de na ritten.

Wij zijn Rungis!

Rungis is met 150 collega’s al 160 seizoenen dé groente- en fruitspecialist voor de Nederlandse restaurants en foodprofessionals. Dag in, dag uit zorgt het Rungis team ervoor dat ons enorme assortiment in de beste kwaliteit, op de juiste tijd en de juiste plek wordt geleverd. De passie voor smaak en de passie voor vers is op iedere plaats in het bedrijf te vinden. Rungis is er voor iedere chef en heeft een oplossing voor ieder budget en elke toepassing volgens de beste kwaliteiten en altijd met een verhaal. En dat is wat ons uniek maakt. We kunnen veel meer over Rungis en onze kernwaarden schrijven, maar je kan nog veel beter kijken op www.rungis.nl.

Wat wij vragen:
 • Je bent iemand die vroeg uit de veren komt om de bestellingen bij onze klanten te bezorgen;
 • Fysiek werk schrikt jou niet af;
 • Je bent klantgericht, representatief en flexibel;
 • Je spreekt goed Nederlands en/of Engels;
 • Je hebt rijbewijs C met code 95 en bent in het bezit van eigen vervoer;
 • Je bent ook op zaterdag beschikbaar;
 • Je hebt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).
Wat wij bieden:
 • Een professionele, gedreven, plezierige en vooral familiaire werksfeer;
 • Een afwisselende en flexibele baan;
 • Een mooie positie in de AGF keten bij een unieke organisatie;
 • Een prima salaris conform cao;
 • Een vitamineboost wanneer jij wilt; fruit in onze kantine en korting op alle Rungis producten;
Hebben we een match?

Herken jij jezelf in deze vacature en heb jij zin in een leuke uitdaging bij ons, dan willen wij graag met je in gesprek. Stuur snel je sollicitatiebrief voorzien van CV naar sollicitatie@rungis.nl t.a.v. Sandra Coevoets

Met onze ingewikkelde, vaak ook uitdagende verzoeken kunnen we altijd bij hen terecht. Ze geven, ook belangrijk, het juiste advies. Rungis is een betrouwbare kwaliteitspartner.

Met excursies, gastlessen, seizoensinformatie over groente en fruit en het mee ontwikkelen van SVH-leermiddelen deelt Rungis passie en kennis met de toekomstige generatie gastronomische toppers.