Vacature: chef productiekeuken avond/nacht (FT)

Heb jij passie voor onze mooie AGF producten en vind je het leuk om het beste uit mensen te halen, de werkzaamheden weg te plannen, diverse processen in goede banen te leiden en ben je super goed in plannen en het maken van roosters? Dan zijn wij op zoek naar jou! Ter uitbreiding van ons enthousiaste team zijn wij op zoek naar een gedreven, betrouwbare, enthousiaste en leuke collega!

Wij zijn Rungis!

Rungis is met zo’n 150 collega’s al ruim 155 seizoenen dé groente- en fruitspecialist voor de Nederlandse restaurants en foodprofessionals. We hebben een eigen snijkeuken die wij onze “Mise en Place keuken” noemen en een eigen bio-lijn met een scala aan biologische producten. Rungis is er voor iedere chef en heeft een oplossing voor ieder budget en elke toepassing. De beste kwaliteit en altijd met een verhaal, dat is wat ons uniek maakt! We kunnen veel meer over Rungis en onze kernwaarden schrijven, maar je kan nog veel beter kijken op www.rungis.nl.

 

Wat ga je doen?

Jouw werkdag begint ergens tussen 18.30 en 21.00 op doordeweekse dagen en/of in het weekend. Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing en begeleiding van de collega’s in de snijkeuken, zo’n 15-20 medewerkers, die bij ons de nachtdiensten draaien. Wanneer jij verbetermogelijkheden ziet dan pak je deze met beide handen aan. Tevens stuur je op een goede productiviteit, werkverdeling en behoort meewerken en zelf de handen uit de mouwen steken er ook bij, zo stimuleer jij je collega’s. Ook motiveer je iedereen tot samenwerken en een betere onderlinge communicatie binnen het gehele team. Ook ben je verantwoordelijk voor het controleren en handhaven van het schoonmaakplan. Hygiënisch werken is een belangrijk onderdeel van onze ISO certificering.

wat wij vragen:
 • Je spreekt goed Nederlands en Engels;
 • Je hebt enkele jaren werkervaring als leidinggevende of chef in een keuken;
 • Je hebt goede communicatieve- en contactuele vaardigheden en hebt bij voorkeur ervaring in de AGF-sector;
 • Je bent een echte teamspeler, aanjager, motivator en enthousiast;
 • Je hebt geen probleem met (fysiek) werken in een koude ruimte, je loopt jezelf overigens vanzelf warm;
 • Je bent flexibel inzetbaar.
Wat wij bieden:
 • Een professionele, gedreven, plezierige en vooral familiaire werksfeer;
 • Een afwisselende en flexibele baan;
 • Een uitgebreide inwerkperiode: jij wordt in no-time een echte groente en fruit kenner;
 • Een prima salaris conform cao;
 • Een vitamineboost wanneer jij wilt:fruit in de kantine en korting op al onze producten;
 • De leukste AGF collega’s van Nederland!
Hebben we een match?

Herken jij jezelf in deze vacature en heb jij zin in een leuke uitdaging bij ons, dan willen wij graag met je in gesprek. Stuur snel je sollicitatiebrief voorzien van CV naar solliciatie@rungis.nl t.a.v. Ilona Evers.

Met onze ingewikkelde, vaak ook uitdagende verzoeken kunnen we altijd bij hen terecht. Ze geven, ook belangrijk, het juiste advies. Rungis is een betrouwbare kwaliteitspartner.

Rungis is gewoon compleet. We hebben een goede verstandhouding met de medewerkers, we worden op de hoogte gehouden van de seizoenen; ze denken echt met je mee.