GEPU en Rungis gaan samenwerken

Vanaf 4 juli 2022 vult groenten- en fruitspecialist Rungis het complete AGF-pakket van GEPU in. GEPU is als toonaangevende totaalgroothandel voor Horeca en Grootverbruik sterk geworteld in provincie Utrecht en omgeving. Passie voor product én klant verbindt Rungis en GEPU. Door de nieuwe samenwerking komt het gehele assortiment en de kennis van Rungis direct beschikbaar voor alle klanten van GEPU.

Zowel GEPU als Rungis zijn trotse zelfstandige familiebedrijven met een team van zéér betrokken en kundige medewerkers. Beide bedrijven blijven zelfstandig en bundelen tegelijkertijd de krachten om de horeca- en foodprofessionals in Utrecht en omgeving nóg succesvoller te laten zijn.

GEPU levert hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en garandeert een persoonlijke service, elke dag weer geleverd door vaste chauffeurs en verkoopcollega’s. Haal zelf je bestelling op of laat je bestelling bezorgen, jij kiest wat voor jou het beste past. In de winkel van GEPU kan je 6 dagen per week shoppen, ontdekken, proeven en inspiratie opdoen. GEPU is trots op haar loyale klanten, die vaak via mond tot mondreclame GEPU-klant zijn geworden.

Rungis is toonaangevende groente- en fruitspecialist voor Horecagelegenheden en foodprofessionals. Met goed getimede informatie én betrouwbare service zorgt Rungis dat chefs en horecaondernemers kunnen uitblinken. Product, prijs én passie gaan bij Rungis hand in hand. Rungis gaat voor méér smaak en mínder afval, voor betrouwbare leveringen en voor overtroffen verwachtingen.

GEPU biedt samen met Rungis een degelijk basisassortiment voor een scherpe prijs én de meest smaakvolle specialties op het gebied van groente en fruit voor de veeleisende chef. GEPU-klanten blijven hun AGF-producten bij GEPU bestellen. Deze bestellingen worden op klantorderniveau digitaal aan Rungis doorgegeven. Rungis verzamelt de order en belevert GEPU in de nacht. GEPU bezorgt de bestellingen bij haar klanten, zoals ze dat van GEPU gewend zijn.

Door de nieuwe samenwerking komt het assortiment van Rungis direct beschikbaar voor alle klanten van GEPU

Voor klanten van GEPU verandert er niets in het bestel-, bezorg-, en facturatieproces. Wat wel verandert, is dat klanten de beschikking krijgen over een véél breder én dieper assortiment vers groente en fruit. Ook wordt het mogelijk om bijvoorbeeld s’avonds gesneden groente en fruit of slamixen te bestellen voor levering of ophalen op de volgende dag.

Daarnaast staan de vakspecialisten van Rungis het team én de klanten van GEPU bij als er behoefte is aan advies of een bijzonder product. Samen zetten we de volgende stap bij het beschikbaar maken van smaakvol en bijzonder groente en fruit voor foodprofessionals in de regio Utrecht!

Ik kies in eerste instantie voor Rungis vanwege het brede aanbod. Daar komt bij dat ik een Japan-fanaat ben en Rungis heel veel uit dat land importeert.

Rungis is een fijne leverancier die altijd op zoek is naar nieuwe producten waar wij als koks lekker mee kunnen experimenteren. Daar communiceren ze ook goed over. Voor mij is dat een meerwaarde.