Gert Jan's keuze met Europese meloenen, wilde producten en Spaans citrusfruit

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Met deze week weer een mooie selectie!

Het Europese meloenenseizoen is losgebarsten. De Spaanse cantaloupe en galia meloenen zijn volop beschikbaar en een primeur: de eerste cantaloupe meloenen uit het Franse Cavion! Ook de gele watermeloen is weer in ons assortiment terug te vinden.

Zomerpostelein blijft voor ons een unieke groente. Doordat het netjes verpakt zit, komt het product optimaal en vers aan bij u in de keuken.

Daarnaast is er aandacht voor verschillende wilde producten. De verse wilde korenaarasperges, de nopjescantharellen en de chicken of the woods zijn hier een mooi voorbeeld van.

Een bijzondere streek in Spanje voor citrusfruit is de regio Valencia. Hier komen ook alle specialties vandaan. De kumquats, pittig zure limequats en de tropische smakende calamansi zijn hier absoluut het bewijs van.

Rungis weet: groente is de basis om een gerecht te maken. Je hoeft geen week te wachten tot iets er is. Ze hebben alles van kleine boertjes tot internationale producten.

Rungis is de nummer 1 keuze als je kijkt naar wat ze hebben en hoe goed het allemaal is. Je krijgt topkwaliteit en het ìs er bovendien altijd. Zo niet, dan krijg je ‘s morgens vroeg een appje dat er een alternatief is gevonden.