Nieuwe radijzen, Brabantse Wal asperges en peulvruchten in overvloed

Sommige van u hebben de terrassen al open, andere wachten tot ook binnen gasten ontvangen mogen worden. Rungis staat voor je klaar, nu en straks! Onze medewerkers zijn er klaar voor en ons assortiment is op volle kracht.

We laten je graag weer wat producten zien waar we op dit moment enthousiast over zijn. We hebben volop peulvruchten, verse kapucijners, doperwten, tuinbonen en Italiaanse borlotti bonen. We zitten natuurlijk ook midden in het asperge seizoen, we hebben prachtige witte en groene asperges van de Brabantse Wal en ook de paarse asperges zijn Hollands. En naast deze mooie producten hebben we ook twee nieuwe introducties van onze vaste radijzenteler, de graffiti en de lila radijs.

Met onze ingewikkelde, vaak ook uitdagende verzoeken kunnen we altijd bij hen terecht. Ze geven, ook belangrijk, het juiste advies. Rungis is een betrouwbare kwaliteitspartner.

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.