Groenten- en fruitspecialist Rungis versterkt Zegro

Met ingang van 1 januari 2021 zal groenten- en fruitspecialist Rungis het complete AGF-pakket voor horecagroothandel Zegro gaan invullen, zowel voor de winkel als voor de bezorging. Het gehele assortiment van Rungis komt zo beschikbaar voor alle klanten van Zegro!

Zowel Zegro als Rungis zijn trotse zelfstandige familiebedrijven met een team van zéér betrokken en kundige medewerkers. Beide bedrijven blijven zelfstandig en bundelen tegelijkertijd de krachten om de Horecaprofessionals in Rotterdam en omgeving nóg succesvoller te laten zijn.

Zegro levert, op een verantwoorde manier, hoge kwaliteit tegen een eerlijke prijs en garandeert een persoonlijke service. Binnen no-time ben je onderdeel van de Zegro familie. Bezoek de mooie winkel in Rotterdam-Spaanse Polder of laat je bestelling bezorgen door één van de ruim 30 vrachtwagens. Lokale allianties zijn niet nieuw voor dé Rotterdamse horecagroothandel. Zo is Schmidt Zeevis al ruim 25 jaar aanwezig binnen de muren van Zegro en zorgt slagerij De Bloois voor goede kwaliteit vlees, wild en gevogelte. Het assortiment én de expertise van Rungis wordt aan het aanbod van Zegro toegevoegd.

Rungis is toonaangevende groente- en fruitspecialist voor Horecagelegenheden en foodprofessionals. Met goed getimede informatie én betrouwbare service zorgt Rungis dat chefs en horecaondernemers kunnen uitblinken. Product, prijs én passie gaan bij Rungis hand in hand. Rungis gaat voor méér smaak en mínder afval, voor betrouwbare leveringen en voor overtroffen verwachtingen.

Zegro biedt samen met Rungis een degelijk basisassortiment voor een scherpe prijs én de meest smaakvolle specialties op het gebied van groente en fruit voor de veeleisende chef. Zegro klanten blijven hun AGF-producten bij Zegro bestellen. Deze bestellingen worden op klantorderniveau digitaal aan Rungis doorgegeven. Rungis verzamelt de order en belevert Zegro in de nacht. Zegro bezorgt de bestellingen bij haar klanten, zoals ze dat van Zegro gewend zijn.

Voor klanten van Zegro verandert er niets in het bestel-, bezorg-, en facturatieproces. Wat wel verandert, is dat klanten de beschikking krijgen over een véél breder én dieper assortiment groente en fruit. Daarnaast staan de vakspecialisten van Rungis het team én de klanten van Zegro bij als er behoefte is aan advies of een bijzonder product.

Rungis en Zegro kijken met veel plezier uit naar de samenwerking en zetten hiermee een volgende stap bij het beschikbaar maken van smaakvol en bijzonder groente en fruit voor de foodprofessionals!

Hun medewerkers weten ondertussen wat mijn type keuken is. Ze weten hoe kritisch ik ben op structuur en smaak. Onze kracht is samenwerking: ik geef aan wat ik mooi en niet mooi vind.

'Er is geen betere: echt. Ik heb met verschillende leveranciers gewerkt, maar sinds ik Rungis heb ontdekt… Ze hebben een groot assortiment met bijzondere producten en bieden een heel goede service. Ik ben meer dan tevreden.'