A wholesaler with a passion for fruits & vegetables
The vegetable specialist of the Dutch food industry
Largest selection fruits & vegetables of the Netherlands
Daily brought to you into the kitchen
Rungis helps you further with fruits & vegetables
From cafes to Michelin starred restaurants

Gert Jan´s choice

In the field: Cerisa cherries, yellow cherries and Dutch apricots

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 dagen geleden

Verkrijgbaar vanaf vandaag: Hollandse Lambada aardbeien! 🍓

Zoet, aromatisch en fluweelzacht – de Lambada-aardbei is niet zomaar een aardbei, maar een ware traktatie voor de echte fijnproever. Dankzij haar uitmuntende smaak en prachtige uitstraling staat deze delicatesse al jarenlang aan de top.

Of je haar nu verwerkt in een zijdezachte panna cotta of combineert met feta in een verrassende salade, de Lambada tilt ieder gerecht naar een hoger niveau.

Lees meer 👉 rungis.nl/blog/de-lambada-is-de-absolute-koningin-onder-de-aardbeien/

🛒 Vanaf nu verkrijgbaar!
🍽️ Perfect voor elk gerecht.

#lambada #strawberry #fruit #rungis #spring #chefofinstagram #chefoninstagram #cheflife #chefslife #foodporn #freshfood #localygrown #culinaryinspiration #instachef #seasons #restaurant
... Lees meerInklappen

Verkrijgbaar vanaf vandaag: Hollandse Lambada aardbeien! 🍓 

Zoet, aromatisch en fluweelzacht – de Lambada-aardbei is niet zomaar een aardbei, maar een ware traktatie voor de echte fijnproever. Dankzij haar uitmuntende smaak en prachtige uitstraling staat deze delicatesse al jarenlang aan de top. 

Of je haar nu verwerkt in een zijdezachte panna cotta of combineert met feta in een verrassende salade, de Lambada tilt ieder gerecht naar een hoger niveau.

Lees meer 👉 https://rungis.nl/blog/de-lambada-is-de-absolute-koningin-onder-de-aardbeien/

🛒 Vanaf nu verkrijgbaar!
🍽️ Perfect voor elk gerecht.

#lambada #strawberry #fruit #rungis #spring #chefofinstagram #chefoninstagram #cheflife #chefslife #foodporn #freshfood #localygrown #culinaryinspiration #instachef #seasons #restaurant

The five seasons of Rungis

The wintry flavors

Beets, cabbage, sprouts; don't say the winter is a less wealthy season. And what about all the citrus, which is now at its best.

The way spring tastes

A new spring... new flavors. Celebrate spring with creamy white asparagus, flowers on the plate and lettuce with the dew still on it.

Early summer flavors

It’s time for flowers. In fact, they are allowed on the plate. Along with all those wonderful fresh lettuces the early summer brings you.

The summery flavors

The summer with its abundance: plenty of choice, plenty of flavors and most of all, plenty of color.

The autumn flavors

Less color, but definitely no less flavor. The roots are big and thanks to the lower temperature, pleasantly sweet.

At Rungis they already know for 15 years what i want and how i don't want it. This way you make each other stronger.

Rungis has a lot of experience with fruits and vegetables and stands for quality. Their communication is also a big plus. Almost daily we receive a text or email about the new seasonal products