Smaakvol assortiment voor jouw groente- en fruitwinkel

Rungis is van origine dé specialist in groente en fruit voor de horeca, maar nu ook voor AGF speciaalzaken!

Direct contact met de teler

De consument is vandaag de dag zeer kritisch en verwacht steeds meer dat producten lokaal en duurzaam worden geteeld. Om hieraan te kunnen voldoen moet alles om te beginnen transparant zijn en de lijnen kort. Daarom is het voor ons vanzelfsprekend om direct samen te werken met de teler en hechten wij veel waarde aan deze relaties, welke we vaak al vele jaren hebben en welke veel mooie productinnovaties opleveren.

Pas als u, als AGF specialist, kunt uitblinken hebben wij ons doel bereikt!
Breed assortiment en eigen snijkeuken

Samen met onze telers hebben wij het breedste assortiment groente en fruit van Nederland. Hierdoor kunnen wij u helpen de consument te verrassen met prachtige lokale producten. Ook hebben we een zeer professionele snijkeuken die uiteraard garant staat voor kwaliteit, maar ook uiterst flexibel is waardoor maatwerk zeker tot de mogelijkheden behoort.

Vakkundig team en eigen logistiek netwerk

Ons team bestaat uit zeer kundige mensen met veel kennis en ervaring die klaar staan om jou met passie te adviseren. Prachtige producten krijgen pas waarde wanneer deze ook op de juiste plaats en op tijd worden geleverd. Hiervoor hebben wij ons eigen logistieke netwerk, dat van maandag tot en met zaterdag tot in de koeling van jouw groente- en fruitwinkel levert en indien gewenst ook direct de emballage retour neemt.

Waarom Rungis?
  • Sterk in lokaal en duurzaam
  • De lekkerste smaken, altijd ‘ready to eat’
  • Verrassend en toch toegankelijk
  • Eigen logistiek
  • Flexibele eigen snijkeuken
  • Breed assortiment, ook biologisch
  • Persoonlijk en servicegericht

De #VijfSeizoenen van Rungis

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De kwaliteit van hun spullen is ook een niveau of drie hoger dan hiervoor. Maar waar ik het meest blij mee ben, is de service van Rungis. In twintig jaar horeca heb ik dit nog nooit meegemaakt!

De basis is klassiek, maar we voegen nieuwe ingrediënten en bereidingen toe. Veel groenten ook. Van Rungis; omdat zij een constante kwaliteit leveren en veel producten in hun assortiment hebben.