Zakelijk bestellen bij Rungis

Wij gaan voor jou aan het werk zodat we samen succesvol en verrassend kunnen zijn.

Dagelijks bij jou in de keuken

Graag zetten we wat praktische informatie voor je op een rij. Van maandag tot en met zaterdag leveren wij onze verse producten bij jou in de keuken. Als je voor 23:00 uur bestelt, ontvang je de volgende dag jouw bestelling, inclusief vers gesneden groente en fruit uit onze snijkeuken.

Rungis is nog echt groenteboer en een onafhankelijk familiebedrijf

Eenvoudig online bestellen

Rungis biedt je de mogelijkheid om bestellingen online te plaatsen op de webwinkel inONE Order. Hier kan je razendsnel, foutloos en wanneer je maar wilt jouw bestellingen plaatsen. In de webwinkel vind je ons gehele assortiment inclusief productfoto’s, productinformatie en de aanbiedingen. Tevens vind je hier alle informatie rondom de allergenenwet.

Gratis training voor een goede start

inONE Order biedt de mogelijkheid tot het maken van persoonlijke bestellijsten en geeft zicht in jouw bestelgeschiedenis. Bestellingen doe je eenvoudig op je smartphone, tablet of laptop. Als je gaat bestellen via inONE Order, ontvang je een gratis training voor een goede start.

Meerdere vestigingen, geen probleem

Bestaat uw organisatie uit meerdere vestigingen? inONE Order heeft een gratis Groepsmanager account. Met deze functie kun je alle inkopen van alle vestigingen stroomlijnen, controleren en bijsturen indien nodig. Jij bepaalt wie bestelgerechtigd is en welke producten besteld mogen worden. Op deze manier ben je altijd op de hoogte.

Online bestellen in drie stappen
  1. Vraag een account aan bij de verkoopafdeling van Rungis;
  2. Je ontvangt jouw inloggegevens van inONE inclusief duidelijke instructie;
  3. Je kunt jouw eerste online bestelling plaatsen.

Wil je klant worden of meer informatie?

Na het invullen van dit formulier nemen we snel contact met je op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ze leveren mooie groenten en fruit en je kunt producten bestellen die niet standaard zijn. Ik werk al heel lang met hen samen. Rungis was een van de eerste leveranciers die ik heb benaderd toen ik voor mezelf begon. We hebben nauw contact, soms zelfs in de nacht. Dan app ik: heb je nog iets leuks?

Bij Rungis staat kwaliteit op één, net als continuïteit. Wat zij leveren is altijd goed, altijd constant. Dat gebeurt op basis van persoonlijk contact: dat is fijn communiceren.