Gastles Stichting Cas Spijkers academie voor culinair toptalent

Vandaag heeft Rungis een gastles over bijzonder seizoensgroente- en fruit gegeven aan de leerlingen van de Stichting Cas Spijkers academie voor culinair toptalent in Breda. Wat een kunde en doorzettingsvermogen bij deze talenten van de toekomst. Indrukwekkend!

Rungis geeft gastlessen aan de top van de Nederlandse koksopleidingen. Neem een kijkje in de keuken van Cas Spijkers Academie Breda waar de gedreven leerlingen aan de slag gaan met bijzonder seizoensgroenten en fruit van land en uit zee.

Op de Cas Spijkers Academie (CSA) worden ambitieuze leerlingen klaargestoomd om als gespecialiseerd kok op niveau 4 de culinaire top van Nederland, en daarbuiten, te bereiken. Samen met de Sterklas staat de CSA bekend als de top van de Nederlandse koksopleidingen. Het resultaat wat deze toppers hebben neergezet na een dag lang inspiratie en informatie over al het bijzondere groente en fruit is ronduit indrukwekkend

Rungis is een ware trendsetter op het gebied van AGF. Ik werk al langere tijd met Rungis samen en ze dagen me uit steeds nieuwe producten uit te proberen.

Gelukkig is er bij Rungis sprake van constante aanvoer, want we hebben soms wel driehonderd koolrabi’s nodig. Niet alleen voor De Librije, ook voor bijvoorbeeld Bar Senang: ook daar is groente en fruit ruim vertegenwoordigd op het menu.