Gedroogde tomaten op olie en verse groene pesto

Authentieke Italiaanse smaken in een handomdraai: met onze verse groene pesto’s en gedroogde tomaten op olie voeg je direct smaak toe, zonder daar kostbare tijd aan te verliezen.

Verse groene pesto zoals je hem zelf zou maken, maar zonder extra werk in de keuken! Deze klassieke Italiaanse saus is bijzonder veelzijdig en perfect te gebruiken in uiteenlopende gerechten. Als basis voor een smaakvolle pastasaus, kleurrijke topping op pizza’s of bijvoorbeeld als Italiaanse twist bij het maken van een marinade voor vis- en vleesgerechten. Pesto zoals je hem zelf vers zou maken, maar dan dus zonder al dat keukenwerk.

Verse groene pesto

Artikelnummer 260092, zak a 500 gram
Artikelnummer 260093, zak a 1 kg

Smaak: Authentieke verse pestosmaak die perfect te gebruiken is voor verschillende gerechten.

Waarom: Het helpt jouw als chef vers en efficiënt te werken. Zo ben je snel uit de startblokken!

Toepassing: Gebruik de saus bij gerechten uit de klassieke Italiaanse keuken zoals een authentieke pasta of als topping op bruschetta.

Authentiek, vers bereid én met een rijke smaak zonder extra keukenwerk!

Naast de verse groene pesto’s, zijn ook gedroogde tomaten op olie in ons assortiment terug te vinden. Uit ons eigen uitvoerige onderzoek zijn deze gedroogde tomaten het beste uit de test gekomen als het gaat om smaak, geur, kleur en structuur!

De verse gedroogde tomaten zitten boordevol smaak, zijn gemarineerd en ook direct klaar voor gebruik. Ze zijn heerlijk in een verse pastaschotel en passen perfect in een mediterrane salade.

Gedroogde tomaten op olie

Tomaten: artikelnummer 170023, bak a 1 kg
Cherrytomaten: artikelnummer 170173, bak a 1 kg

Smaak: Gemarineerde verse gedroogde tomaten. Mooie geconcentreerde smaak.

Waarom: Direct te gebruiken en ontzettend smaakvol.

Toepassing: Heerlijk om te verwerken in een verse pasta of te gebruiken in een mediterrane salade.

Rungis is een fijne leverancier die altijd op zoek is naar nieuwe producten waar wij als koks lekker mee kunnen experimenteren. Daar communiceren ze ook goed over. Voor mij is dat een meerwaarde.

Hun medewerkers weten ondertussen wat mijn type keuken is. Ze weten hoe kritisch ik ben op structuur en smaak. Onze kracht is samenwerking: ik geef aan wat ik mooi en niet mooi vind.