Rungis op BBB bij Folie Culinaire 2024

De verwachtingen van de gast van vandaag én morgen overtreffen. Bij Folie Culinaire gaat het om het bieden van inspiratie en het meekrijgen van de laatste ontwikkelingen in de sector. BBB Maastricht vindt plaats van 7 t/m 9 oktober 2024 in MECC Maastricht. Een absolute must voor horecaprofessionals!

Op Folie Culinaire tijdens de BBB Maastricht is Rungis trotse partner en te vinden op de Euro-Toques stand. Een kwalitatieve en eerlijke keuken met waardering voor lokale en ambachtelijke producten, daar zet Euro-Toques zich voor in. Als trotse partner draagt Rungis graag bij aan deze missie. Onze stand is gevuld met verrassende seizoensproducten, innovatie binnen het groente en fruit en handigheden uit onze eigen mise en place keuken. Alles om jouw creativiteit en smaakpapillen te doen prikkelen.

Folie Culinaire

Folie Culinaire is het exclusieve platform binnen BBB Maastricht waar professionals uit de horeca zich kunnen laten inspireren door een uitgebreid aanbod van hoogwaardige (non-)foodproducten, wijnen en andere premium services. Hier ontdek je de nieuwste trends en ontwikkelingen uit het hogere segment van de culinaire wereld. Met een groter oppervlak dan ooit biedt Folie Culinaire dit jaar een divers programma vol inspirerende presentaties, masterclasses, proeverijen en wedstrijden. Het is de ultieme plek om nieuwe ideeën op te doen en jezelf onder te dompelen in de wereld van topgastronomie.

Vraag nu jouw gratis kaarten aan!
Passie voor lokaal

Een nieuw initiatief dit jaar is het streekheldenplein op Folie Culinaire. Een kans voor lokale leveranciers om hun producten en diensten te presenteren. Lokaal is het nieuwe normaal bij Rungis en de missie om de beste smaken zo lokaal mogelijk beschikbaar te maken, ligt ons dan ook onwijs goed.

Michelin uitreiking

De Michelin Gids Ceremonie voor Nederland 2024 zal op 7 oktober plaatsvinden in het MECC Maastricht, parallel aan de BBB dus. Voorheen werd deze ceremonie altijd in het voorjaar gehouden, maar dit jaar valt het evenement samen met de horecavakbeurs BBB Maastricht. Het belooft dus een waar culinair feest te worden!

We zien je daar!

Rungis is te vinden bij de Euro-Toques stand bij Folie Culinaire. We zien je daar!

Zondag 06-10-2024 van 14:00-16:30
Maandag 07-10-2024 van 11:00-18:00
Dinsdag 08-10-2024 van 11:00-18:00
Woensdag 09-10-2024 van 11:00-17:00

Bezoek Rungis op Folie Culinaire

Rungis is gewoon compleet. We hebben een goede verstandhouding met de medewerkers, we worden op de hoogte gehouden van de seizoenen; ze denken echt met je mee.

De basis is klassiek, maar we voegen nieuwe ingrediënten en bereidingen toe. Veel groenten ook. Van Rungis; omdat zij een constante kwaliteit leveren en veel producten in hun assortiment hebben.