Een dag bij Rungis

Neem een kijkje achter de schermen

Met elkaar zijn wij Rungis. Rungis kenmerkt zich door een informele en klantgerichte manier van samenwerken met korte communicatielijnen. Als medewerker van Rungis maak je deel uit van een organisatie, waarbij je samenwerkt met collega’s en jij je werk met plezier doet. De kern van de cultuur staat voor betrokkenheid, respect, gemotiveerdheid en trots op de organisatie en je eigen bijdrage.

Jouw werkdag als chauffeur

Jouw werkdag begint lekker vroeg, ergens tussen 04.00 en 05.00, ruim voor alle files. Je laadt de wagen en controleert goed of je alles mee neemt wat de klanten besteld hebben en gaat op weg naar bijvoorbeeld Den Haag, Amsterdam e.o. Nadat je alle bestellingen, met een brede glimlach, hebt afgeleverd ga je de ene keer nog nieuwe voorraad ophalen bij onze leveranciers en de andere keer doe je wat na ritten. Uiteindelijk na een mooie werkdag los je het fust en kan je, onder het genot van een bakje koffie, schaaltje fruit of een verse salade, nog even napraten in onze gezellige kantine.

Jouw werkdag als orderpicker

Als orderpicker bij Rungis pak je onze mooie producten in voor onze klanten. Hierbij let je op kwaliteit en werk je secuur, alles is tip top in orde bij jouw orders. Als je tijd over hebt help je met het inruimen van onze producten en opruimen van het magazijn. Tijdens jouw welverdiende pauze kan je, onder het genot van een kop koffie, een bakje fruit en een verse salade even bijpraten in onze gezellige kantine. Vervolgens komen er weer nieuwe orders binnen of leveranciers aan, dit gaat dag en nacht door, en ga je weer fris en fruitig verder na deze vitamineboost.

Jouw werkdag als medewerker productiekeuken

Jouw werkdag in onze productiekeuken, of mise en place keuken zoals wij hem noemen, start in de ochtend of ’s avonds als je nachtdiensten draait. Onze snijkeuken draait 24 uur per dag door. Je voert hier allerhande taken uit van het wassen van de keuken tot het snijden van groentespiesjes en snackgroenten. Je bent op verschillende plekken in de mise en place keuken inzetbaar en vindt deze afwisseling fijn. In onze gezellige kantine kan je in jouw pauze genieten van een kop koffie en een stuk fruit. Vervolgens stromen de orders weer binnen en ga je weer fris en fruitig verder.

Rungis biedt naast een heel gevarieerd assortiment ook heel veel kennis over alle producten. Ze komen met inzichten waar mijn studenten en ik nooit op zouden komen.

Hun medewerkers komen precies op het juiste moment met een inspiratiepakket. Dan weet je direct: dit is het seizoen. En als ik iets speciaals wil, gaan ze op zoek.