Rungis Food Fair - Exclusieve uitnodiging

Rungis verbindt chefs met de beste telers! Op maandag 23 mei 2022 tussen 11:00 en 15:00 uur ontdekken we wat onze 20 favoriete telers te bieden hebben.

Het decor van deze feestelijke middag is de restaurantkas en moestuin van Café Clementine in Barendrecht.

✔ Ontmoet onze beste telers en producenten
✔ Hoor het verhaal achter de lekkerste producten
✔ Ontdek verschillende bereidings- en barbecuetechnieken
✔ Struin door de overweldigende restaurantkas en moestuin

Het team en de telers van Rungis zorgen er voor dat het je aan niets ontbreekt: maak kennis met stoere en spannende smaakcombinaties.

We zijn trots op de partners waarmee we de Rungis Food Fair tot een succes maken. Dit zijn naast de 20 favoriete telers en producenten van Rungis onder andere de talenten van de Cas Spijkers Academie, Big Green Egg en Gastronomixs.

Maak kennis met stoere en spannende smaakcombinaties
Cas Spijkers Academie kookt in de tuin!

Leerlingen van de Cas Spijkers Academie in Nijmegen koken tijdens de Rungis Food Fair een examenopdracht. Er worden 5 teams gemaakt. Deze teams worden gekoppeld aan de favoriete telers van Rungis.

De opdracht aan de leerlingen van de Cas Spijkers Academie: ontwikkel en maak één gerecht voor de aanwezigen met de producten van jouw telers in de hoofdrol. Vooraf is volop de mogelijkheid om de teler op te zoeken en de wereld achter het ingrediënt te ontdekken.

Bekijk hier de reacties van chefs en ondernemers tijdens Rungis Food Fair 2019:

Meld je aan als bezoeker van de Rungis Food Fair

Wil jij er bij zijn samen met een collega? Meld je snel aan via dit formulier, het aantal plaatsen is beperkt en er is veel interesse!

Ik kies in eerste instantie voor Rungis vanwege het brede aanbod. Daar komt bij dat ik een Japan-fanaat ben en Rungis heel veel uit dat land importeert.

Rungis weet: groente is de basis om een gerecht te maken. Je hoeft geen week te wachten tot iets er is. Ze hebben alles van kleine boertjes tot internationale producten.