Samen verwachtingen overtreffen

Rungis is groente- en fruitspecialist voor de Horeca, cateringbedrijven en foodprofessionals.

De kernwaarden van Rungis

Relevant groente & fruit op het juiste moment op de juiste plaats
Uniek grensverleggend assortiment én de beste mensen
Nieuwsgierig wij gaan verder waar anderen stoppen
Gedreven ambitie en passie voor groente & fruit komen samen
Inspirerend verrassend én vooruitstrevend
Samen samen zijn we Rungis, alles om jou succesvol te maken
Relevant, Uniek, Nieuwsgierig, Gedreven, Inspirerend en Samen: dát is Rungis
Innovatie

Wij geloven dat een bedrijf zonder vernieuwing en verbetering geen toekomst heeft, dit geldt zowel voor jouw bedrijf als voor onze organisatie. Bij Rungis maken we innovatie praktisch: we voegen jaarlijks een flink aantal producten toe aan ons assortiment waarmee jij de verwachting van jouw gasten keer op keer weer kunt overtreffen.

Door continue verbeteringen door te voeren in logistiek, gerichte inspiratie, snelheid en flexibiliteit blijven wij dé partner waar je van op aan kunt en die samen met jou voor blijft lopen op de markt.

Rungis staat achter je

Met goed getimede informatie en persoonlijke service zorgen we dat jij kunt uitblinken. Product, prijs en passie gaan bij ons hand in hand, alles met als doel een duurzame samenwerking op te bouwen. Wij gaan voor meer smaak en minder afval, voor betrouwbare leveringen in plaats van teleurstellingen. Graag adviseren wij jou bij het samenstellen van de menukaart met als gezamenlijk doel de verwachtingen van jou gasten te overtreffen zonder de foodcost uit het oog te verliezen.

Kwaliteit

Rungis kiest in alles voor kwaliteit. Ons volledige assortiment zou ook bij slechts de helft van het aantal toeleveranciers in te kopen zijn. Maar niet in deze kwaliteit. Daarom kiezen we ervoor om werkelijk voor elk van de bijna 4000 producten die we voeren de beste producenten te zoeken. Kwaliteit betekent voor ons het juiste product op het juiste moment. De ene keer is een gelijke vorm en kleur belangrijk, een volgend geval is deze uniformiteit minder van belang. Kies in het laatste geval voor onze Du Marché lijn, hier komen een zeer scherpe prijs en prima versheid samen.

Eigen signatuur

Chefs moeten blind kunnen vertrouwen op de kwaliteit die Rungis levert. Dat is belangrijk want we zien het aandeel groente en fruit in gerechten nog steeds toenemen. Steeds meer chefs voegen met groente en fruit een eigen signatuur aan hun gerechten toe. Denk aan producten met een kort seizoen, bijzonder groente en fruit uit Japan of verse zeewieren uit de Oosterschelde.

Chefs moeten blind kunnen vertrouwen op de kwaliteit die Rungis levert
Dagelijks bij jou in de keuken

AGF krijgt pas waarde als het op de juiste tijd, in de juiste kwaliteit op de juiste plaats is. Daarom is logistiek bij ons een essentiële schakel waar we volledig grip op hebben. Om snelheid en kwaliteit te garanderen hebben we grip op de totale keten, we selecteren onze toeleveranciers met grote zorg en hebben intensief contact met de afnemers. De levering vanuit Barendrecht gebeurt volledig met eigen gekoelde wagens en eigen chauffeurs die de eisen aan AGF-transport als geen ander kennen als ook de eisen die iedere keuken stelt. Lees meer over onze kwaliteitszorg.

Passie voor smaak, passie voor jou

Door te luisteren naar de wensen van de chefs en te focussen op smaakvolle producten in een kwaliteit die onweersproken is, weten we ieder jaar groei te realiseren. De passie voor smaak en de passie voor vers is op iedere plaats in het bedrijf te vinden: van order entry tot chauffeurs, van inkoop tot administratie en van orderpick tot verkoop.

Vanaf de eerste dag willen we de verwachtingen overtreffen. Nog maandelijks weten Gert Jan en zijn collega’s nieuwe producten aan het enorme assortiment toe te voegen. Door meer dan 150 seizoenen gastronomische ervaring weten we samen de vraag van chefs te vertalen naar nieuwe producten.

De samenwerking is heel plezierig, vooral met Francis heb ik een heel goede band. Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de producten: je krijgt altijd het beste van het beste.

Ik kies in eerste instantie voor Rungis vanwege het brede aanbod. Daar komt bij dat ik een Japan-fanaat ben en Rungis heel veel uit dat land importeert.