Samen zijn we Rungis

Welkom bij Rungis! Lees hier wat wij belangrijk vinden.

Dit is Rungis

Rungis is groente- en fruitspecialist voor de Nederlandse restaurants en foodprofessionals. Door te luisteren naar de wensen van onze klant en te focussen op smaakvolle producten, in perfecte kwaliteit, weten we als Rungis ieder jaar groei te realiseren.

Passie voor smaak

De passie voor smaak en de passie voor vers is op iedere plaats in het bedrijf te vinden: van order entry tot chauffeurs, van inkoop tot administratie en van orderpick tot snijkeuken.

Word een echte Rungis’er

Als echte Rungis’er vind je het fijn te werken in een gedreven en hecht team. Bij Rungis werken veel mensen op verschillende afdelingen en op verschillende tijdstippen, maar allemaal werken we met hetzelfde doel: samen de verwachting van onze klant overtreffen.

Of je nu in de nacht de orders klaarzet, slamixen bereidt in de snijkeuken, orders langsbrengt bij restaurants of werkt vanuit kantoor, samen zijn we Rungis.

Wij gaan voor de lange termijn

Of je nu bij Rungis start via een uitzendbureau of met een contract voor bepaalde tijd, wij hebben altijd als doel om een duurzame samenwerking met je aan te gaan.

Onze medewerkers zijn het meest belangrijke deel van onze bedrijfsvoering. Dat we gaan voor de lange termijn blijkt uit het grote aantal medewerkers dat al vele jaren bij Rungis in dienst is. Ook bieden we jaarlijks een groot aantal medewerkers een vast arbeidscontract aan. Als medewerker ben je voor Rungis heel belangrijk.

Dit maakt de Rungis-sfeer

Rungis is een echt familiebedrijf en dat merk je. Aan de gemoedelijke en professionele sfeer en aan de drive om samen succesvol te zijn. Altijd met wederzijds respect, dat vinden we belangrijk.

In onze gezellige kantine komen we samen, natuurlijk pak je hier het lekkerste fruit. Ook jouw verjaardag laten we niet zomaar voorbij schieten, we plaatsen bijvoorbeeld een feestelijk bericht op het scherm in de kantine.
Feestje!

Wij houden wel van een feestje. We zien jou en je partner graag tijdens onze gezellige nieuwjaarsborrel en de spetterende personeelsfeesten, altijd op een te gekke locatie.
Rungis, daar wil je bij horen!

Er is geen betere: echt. Ik heb met verschillende leveranciers gewerkt, maar sinds ik Rungis heb ontdekt… Ze hebben een groot assortiment met bijzondere producten en bieden een heel goede service. Ik ben meer dan tevreden.

De mensen van Rungis zijn altijd innoverend: ze komen steeds met nieuwe producten, hebben een groot assortiment en weten waarover ze praten. Ze weten precies welke producten we het beste kunnen gebruiken als ik een nieuw gerecht heb bedacht.