Veelgestelde vragen

Algemeen

Waar kan ik de producten van Rungis kopen?

Direct bij Rungis, we leveren de producten direct bij je in de keuken met onze eigen logistiek. Daarnaast hebben we een exclusieve samenwerking met verschillende groothandels van de Horesca groep en zijn onze verkrijgbaar via Zegro.

Zijn jullie onderdeel van Rungis Parijs?

Nee, Rungis is een zelfstandig Nederlands familiebedrijf sinds 1989. We hebben geen zakelijke verbinding met Rungis Parijs. Wel zijn de vers hallen van Parijs één van de plaatsen waar we onze inkopen doen. We hebben daar een vaste inkoper wie voor ons het mooiste groente en fruit uitzoekt.

Klant worden

Hoe kan ik klant worden?

Wat leuk dat je wil gaan bestellen! Je kan ons bellen op 0180 617899 of laat je gegevens achter via ons contactformulier. We nemen contact met je op en helpen je, aan de hand van jouw wensen en behoeften, graag verder.

Kan ik als particulier kopen?

Nee, Rungis is groente- en fruitspecialist voor de restaurants en foodprofessionals. We verkopen niet direct aan particulieren. Sommige van onze partners en klanten doen dit wel. Kijk eens bij Foodmarket Amsterdam, Farmed Today of Boerderij Landzicht.

Levert Rungis in mijn regio?

Ja, Rungis levert in het overgrote deel van Nederland met eigen logistiek. Neem contact op met onze Verkoop & Advies medewerkers, we gaan kijken hoe we je zo goed mogelijk kunnen helpen.

Bestellen en bezorgen

Is er een minimale afname hoeveelheid?

Bij Rungis gaan we voor een duurzame samenwerking. We vullen voor onze klanten het gehele groente- en fruitpakket in. Als je een keer een iets kleinere bestelling hebt laten we je niet zitten. Wel gaan we graag het gesprek met je aan hoe we de samenwerking voor beide partijen zo goed mogelijk kunnen inrichten.

Kan ik ook biologische producten bestellen?

Jazeker! We hebben een breed en diep assortiment voor je. Vaak uit voorraad leverbaar, soms op bestelling voor je beschikbaar. Altijd volgens de #VijfSeizoenen van Rungis.

Heb je na het doorlezen van onze FAQ-pagina nog vragen? Neem dan contact met ons op! Bel 0180 617899 of mail naar verkoop@rungis.nl en we helpen je graag verder.

De kwaliteit is heel erg goed en producten blijven ook langer goed. En als er wat is, dan lossen ze het op. Ook die inspiratiebox met nieuwe producten is fijn: ze houden je up-to-date!

Met excursies, gastlessen, seizoensinformatie over groente en fruit en het mee ontwikkelen van SVH-leermiddelen deelt Rungis passie en kennis met de toekomstige generatie gastronomische toppers.