Werken bij Rungis

Werken bij de mooiste AGF groothandel van Nederland

Samen zijn we Rungis

Als echte Rungis’er vind je het fijn te werken in een gedreven en hecht team. Bij Rungis werken veel mensen op verschillende afdelingen en op verschillende tijdstippen, maar allemaal werken we met hetzelfde doel: samen de verwachting van onze klant overtreffen.

Of je nu in de nacht de orders klaarzet, slamixen bereidt in de snijkeuken, orders langsbrengt bij restaurants of werkt vanuit kantoor, samen zijn we Rungis.

Hier staan wij voor

Actuele vacatures

Ben jij een (pro)actieve, klantgerichte en een zelfstandige collega? Ben jij iemand die zich graag in wil zetten voor de klanten van Rungis? Dan pas jij in ons team.

Ook als we geen vacatures hebben, wil dat nog niet zeggen dat we niet opzoek zijn naar jou. We zijn namelijk altijd opzoek naar talent; enthousiaste, ambitieuze, gedreven, professionele, flexibele toppers.

Bekijk onze vacatures

Rungis academie

Bij Rungis vinden we het belangrijk dat je jezelf verder kan ontwikkelen en persoonlijk kan groeien. De Rungis Academie brengt verschillende opleidingen en trainingen samen.

Goede begeleiding, zowel tijdens het inwerken als daarna, is de kern van de opleiding en training die je bij Rungis krijgt. Samen zetten we de schouders eronder.

Lees meer over de Rungis academie

Medewerkers aan het woord

Bij Rungis in Barendrecht werken ruim 150 collega’s met een diversiteit in achtergrond, vakgebied en functie. Samen zorgen wij voor tevreden klanten en collega’s die met plezier naar hun werk gaan.

Maak kennis met de medewerkers van Rungis. Samen zijn we Rungis!

Lees wat onze medewerkers aanspreekt

Een dag bij Rungis

Als medewerker van Rungis maak je deel uit van een organisatie, waarbij je samenwerkt met collega’s en jij je werk met plezier doet.

De kern van de cultuur staat voor betrokkenheid, respect, gemotiveerdheid en trots op de organisatie en je eigen bijdrage.

Neem een kijkje achter de schermen

Bij Rungis weten ze al vijftien jaar wát ik wil en hoé ik het niet wil. Op zo’n manier maak je elkaar sterk.

Ik vind dat de communicatie heel sterk verloopt; er wordt aangegeven als iets er niet is en dan wordt er gezorgd voor een alternatief. Het klopt gewoon allemaal.