Bezoek Rungis op Horecava Amsterdam
Bezoek Rungis op Horecava van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari in RAI Amsterdam. We verwelkomen jou, jouw team en duizenden andere chefs en horecaondernemers graag op onze stand met verrassend groente en fruit. Je vindt ons in hal 8 bij stand 08.318. Welkom!
Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten chefs en ondernemers een stapje bij zetten. Rungis doet er alles aan om jou succesvol te laten zijn, kom naar onze stand op de Horecava in Amsterdam en ontdek hoe.
Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het draait om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Een beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en met elkaar in harmonie zijn.
Rungis op de Horecava
Horecava & Rungis helpen om jouw doelen te bereiken. Een groot vers aanbod van eigen bodem is te vinden bij de Foodhal. Hier in hal 8, waar ook het Gastronomisch Gilde wedstrijdpodium is, presenteert Rungis samen met verschillende leveranciers en producenten hun ambachtelijke versproducten. Wij informeren jou over de herkomst en de mogelijkheden van groente en fruit uit het seizoen.
Bezoek Horecava 2025 van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari en doe nieuwe inspiratie op! Van maandag tot en met woensdag is de Horecava geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op donderdag is deze geopend van 10:00 tot 17:00. Je vindt ons in hal 8 bij stand 08.318!
Kom proeven!
Ook dit jaar gaan we je verassen met de meest bijzondere smaken en nieuwste innovaties binnen het groente en fruit. Denk bijvoorbeeld aan een bekroonde lijn van premium pre-batched basissen voor cocktails en mocktails. Speciaal ontwikkeld voor horeca en catering, waar kwaliteit, gemak en duurzaamheid hand in hand gaan.
Doorlopend bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit
Onze 5 seizoenen en de 5 principes
Wie dicht bij de natuur staat en uitgaat van de kracht van elk seizoen, komt er niet onderuit; er bestaan vijf unieke seizoenen met groente en fruit die authentiek zijn voor dat jaargetijde. Laat je adviseren over waar je komende periode mee aan de slag kan op je menukaart. Samen met Dutch Cuisine streven we ernaar de Nederlandse culinaire identiteit nóg meer op de kaart te zetten. Dutch Cuisine richt zich op cultuur, gezondheid, natuur, kwaliteit en waarde, met respect voor ingrediënten, herkomst en biodiversiteit.
Toegang
We hebben een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar voor Horecava Amsterdam en ontvangen je graag. Doorlopend vind je bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit waar jij jouw gasten mee kan verrassen. Voor toegangskaarten kun je contact met ons opnemen via deze link naar het contactformulier.