Rungis in the media
Over here you´ll find a list of articles and items about Rungis or with the cooperation of Rungis that appeared in the media.Dec 2024 Kranten en tijdschriften
De Buik – Gastronomische groenteboer blijft groeienApr 2024 Digitale media
RUNGIS X DUTCH CUISINEMar 2024 Vakbladen
AGF Primeur: “Culinaire diversiteit in citrus”Mar 2024 Kranten en tijdschriften
Entree magazine: “Zeewieren zijn ware umami bommen”Feb 2024 Digitale media
Nieuw bedrijfsgebouw Rungis op Nieuw-ReijerwaardJan 2023 Kranten en tijdschriften
Magazine ‘t Lekkerst Horesca: Kortere lijnen, duurzamer en smaakvollerNov 2022 Digitale media
AGF.nl: “De oplossing voor chefs die efficiënt plantaardig willen koken”Jun 2022 Digitale media
AGF.nl: Nieuwe samenwerkig Rungis en GEPUMay 2022 Digitale media
AGF.nl: Knallen met het aspergeseizoenJan 2022 Kranten en tijdschriften
Het Financieele Dagblad: In 2022 gaan we minder zout en vlees etenDec 2021 Digitale media
AGF.nl: Demokoken bij partner ZegroDec 2021 Digitale media
AGF.nl: Chef-koks positiever dan tijdens eerdere lockdownsSep 2021 Vakbladen
Bouillon magazine: Rungis recht de rugMay 2021 Digitale media
AGF.nl: Horesca Smulders gaat samenwerken met RungisApr 2021 Digitale media
AGF.nl: ‘We staan maximaal paraat om straks weer te gaan knallen’Feb 2021 Digitale media
Gastronomixs: 5 dingen die jij moet weten over citrusfruitJan 2021 Digitale media
Zegro: Samen maken we ambities waarDec 2020 Digitale media
AGF.nl: Herman den Blijker en Bibian Mentel bij RungisNov 2020 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: ‘Heb je weleens over laurier nagedacht?’Oct 2020 Digitale media
AGF.nl: Reuzenpompoen voor BlijdorpJul 2020 Digitale media
AGF.nl: ‘ ik verwacht dat restaurants gaan afzien van de zomerstop’May 2020 Vakbladen
Passion HI: Masterclass voor Sterklas in ROC AmsterdamDec 2019 Vakbladen
Passion HI: Op bezoek in de nieuwe mise en place keuken van RungisNov 2019 Digitale media
agf.nl: Rungis breidt snijkeuken opnieuw uitOct 2019 Vakbladen
Passion HI: in de Herbas-tuin van Hertog Jan in BruggeJul 2019 Vakbladen
Passion HI: What chefs want, Rungis 30 jaarJun 2019 Digitale media
De RestaurantKrant: Culinair feestje tijdens jubileum RungisJun 2019 Digitale media
agf.nl: Rungis viert 150 seizoenen in 30 jaarJun 2019 Digitale media
Euro-Toques: 30 jaar Rungis: de 30 beste telersJun 2019 Digitale media
Entree Magazine: groente- en fruitfair voor chefsMay 2019 Vakbladen
ID Magazine: De passie voor groente spat ervan af bij NielsJan 2019 Kranten en tijdschriften
AFG Primeur: Wessel Vermeulen sinds 1993 in dienst bij RungisDec 2018 Kranten en tijdschriften
AGF Primeur: “Biologisch maakt deel uit van het gehele duurzaamheidsbeleid”May 2018 Digitale media
AGF.nl: “Uit Japan komen smaken die we in Nederland nog niet kennen”May 2018 Vakbladen
Horesca ‘t lekkerst: Vacuüm gegaarde groentenFeb 2018 Vakbladen
Gastronomie: Knollen en citroenenJan 2018 Digitale media
Biojournaal: Bio geen marketingtool meer, maar de standaardJan 2018 Digitale media
Wine professional: Rungis wint Diamond AwardJan 2018 Kranten en tijdschriften
FD persoonlijk: VruchtgebruikJan 2018 Vakbladen
Entree Magazine: Culinaire trip langs Letse bessen en hennepOct 2017 Vakbladen
Passion HI: De snijkeuken van RungisJul 2017 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: Wilde kruiden hunten met ChefsJun 2017 Digitale media
agf.nl: De eerste Cerisa’s voor Sidney SchutteJun 2017 Digitale media
agf.nl: hartjesvormige meloenJun 2017 Digitale media
Foodlovestories.nl: Gert Jan Zonneveld Piek over zijn grote passieJun 2017 Vakbladen
Misset Horeca: Wilde wieren, groenten van de toekomstJun 2017 Vakbladen
Passion HI: Masia el Altet olijfolie bij NayolieMay 2017 Digitale media
Foodlovestories.nl: Kelvin Lin, Chinese roots en eigen stijlMay 2017 Digitale media
Kokswereld.nl: Inspiratiesessie bij NayolieApr 2017 Digitale media
Foodlovestories.nl: De Brabantse Wal asperge in de hoofdrolApr 2017 Kranten en tijdschriften
BN DeStem: De zilte smaak van Brabantse Wal AspergesJan 2017 Vakbladen
Passion HI: wilde wieren uit de OosterscheldeDec 2016 Vakbladen
Passion HI: met chefs de natuur inNov 2016 Digitale media
Fresh Plaza: Home chefs increasingly professionalOct 2016 Vakbladen
Horesca ‘t lekkerst: Gert Jan over bloemenSep 2016 Vakbladen
Misset Horeca: Rungis wildkruiden wandelingSep 2016 Vakbladen
Horesca ‘t lekkerst: groente weelde bij wildJul 2016 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: voedselbos Kleine HoeveJul 2016 Vakbladen
Passion HI: Rungis trendtour AmsterdamMay 2016 Vakbladen
Passion HI: inspiratiesessie Ron GastrobarMar 2016 Kranten en tijdschriften
Lekker Extra: hopscheuten en ander bijzonder groente en fruitAug 2015 Vakbladen
Passion HI: zeewier snijdenJul 2015 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: zeewier volwaardige groenteJul 2015 Digitale media
Elle eten: Japanse vierkante watermeloenJun 2015 Kranten en tijdschriften
AD: kers kan ook als cadeauJun 2015 Vakbladen
Passion HI: Cerisa kersen in de Markthal