Rungis in the media

Over here you´ll find a list of articles and items about Rungis or with the cooperation of Rungis that appeared in the media.

Apr 2024 Digitale media

RUNGIS X DUTCH CUISINE

Mar 2024 Vakbladen

AGF Primeur: “Culinaire diversiteit in citrus”

Mar 2024 Kranten en tijdschriften

Entree magazine: “Zeewieren zijn ware umami bommen”

Feb 2024 Digitale media

Nieuw bedrijfsgebouw Rungis op Nieuw-Reijerwaard

Jan 2023 Kranten en tijdschriften

Magazine ‘t Lekkerst Horesca: Kortere lijnen, duurzamer en smaakvoller

Nov 2022 Digitale media

AGF.nl: “De oplossing voor chefs die efficiënt plantaardig willen koken”

Jun 2022 Digitale media

AGF.nl: Nieuwe samenwerkig Rungis en GEPU

May 2022 Digitale media

AGF.nl: Knallen met het aspergeseizoen

Jan 2022 Kranten en tijdschriften

Het Financieele Dagblad: In 2022 gaan we minder zout en vlees eten

Dec 2021 Digitale media

AGF.nl: Demokoken bij partner Zegro

Dec 2021 Digitale media

AGF.nl: Chef-koks positiever dan tijdens eerdere lockdowns

Sep 2021 Vakbladen

Bouillon magazine: Rungis recht de rug

May 2021 Digitale media

AGF.nl: Horesca Smulders gaat samenwerken met Rungis

Apr 2021 Digitale media

AGF.nl: ‘We staan maximaal paraat om straks weer te gaan knallen’

Feb 2021 Digitale media

Gastronomixs: 5 dingen die jij moet weten over citrusfruit

Jan 2021 Digitale media

Zegro: Samen maken we ambities waar

Dec 2020 Digitale media

AGF.nl: Herman den Blijker en Bibian Mentel bij Rungis

Nov 2020 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: ‘Heb je weleens over laurier nagedacht?’

Oct 2020 Digitale media

AGF.nl: Reuzenpompoen voor Blijdorp

Jul 2020 Digitale media

AGF.nl: ‘ ik verwacht dat restaurants gaan afzien van de zomerstop’

May 2020 Vakbladen

Passion HI: Masterclass voor Sterklas in ROC Amsterdam

Dec 2019 Vakbladen

Passion HI: Op bezoek in de nieuwe mise en place keuken van Rungis

Nov 2019 Digitale media

agf.nl: Rungis breidt snijkeuken opnieuw uit

Oct 2019 Vakbladen

Passion HI: in de Herbas-tuin van Hertog Jan in Brugge

Jul 2019 Vakbladen

Passion HI: What chefs want, Rungis 30 jaar

Jun 2019 Digitale media

De RestaurantKrant: Culinair feestje tijdens jubileum Rungis

Jun 2019 Digitale media

agf.nl: Rungis viert 150 seizoenen in 30 jaar

Jun 2019 Digitale media

Euro-Toques: 30 jaar Rungis: de 30 beste telers

Jun 2019 Digitale media

Entree Magazine: groente- en fruitfair voor chefs

May 2019 Vakbladen

ID Magazine: De passie voor groente spat ervan af bij Niels

Jan 2019 Kranten en tijdschriften

AFG Primeur: Wessel Vermeulen sinds 1993 in dienst bij Rungis

Dec 2018 Kranten en tijdschriften

AGF Primeur: “Biologisch maakt deel uit van het gehele duurzaamheidsbeleid”

May 2018 Digitale media

AGF.nl: “Uit Japan komen smaken die we in Nederland nog niet kennen”

May 2018 Vakbladen

Horesca ‘t lekkerst: Vacuüm gegaarde groenten

Feb 2018 Vakbladen

Gastronomie: Knollen en citroenen

Jan 2018 Digitale media

Biojournaal: Bio geen marketingtool meer, maar de standaard

Jan 2018 Digitale media

Wine professional: Rungis wint Diamond Award

Jan 2018 Kranten en tijdschriften

FD persoonlijk: Vruchtgebruik

Jan 2018 Vakbladen

Entree Magazine: Culinaire trip langs Letse bessen en hennep

Oct 2017 Vakbladen

Passion HI: De snijkeuken van Rungis

Jul 2017 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: Wilde kruiden hunten met Chefs

Jun 2017 Digitale media

agf.nl: De eerste Cerisa’s voor Sidney Schutte

Jun 2017 Digitale media

agf.nl: hartjesvormige meloen

Jun 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Gert Jan Zonneveld Piek over zijn grote passie

Jun 2017 Vakbladen

Misset Horeca: Wilde wieren, groenten van de toekomst

Jun 2017 Vakbladen

Passion HI: Masia el Altet olijfolie bij Nayolie

May 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Kelvin Lin, Chinese roots en eigen stijl

May 2017 Digitale media

Kokswereld.nl: Inspiratiesessie bij Nayolie

Apr 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: De Brabantse Wal asperge in de hoofdrol

Apr 2017 Kranten en tijdschriften

BN DeStem: De zilte smaak van Brabantse Wal Asperges

Jan 2017 Vakbladen

Passion HI: wilde wieren uit de Oosterschelde

Dec 2016 Vakbladen

Passion HI: met chefs de natuur in

Nov 2016 Digitale media

Fresh Plaza: Home chefs increasingly professional

Oct 2016 Vakbladen

Horesca ‘t lekkerst: Gert Jan over bloemen

Sep 2016 Vakbladen

Misset Horeca: Rungis wildkruiden wandeling

Sep 2016 Vakbladen

Horesca ‘t lekkerst: groente weelde bij wild

Jul 2016 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: voedselbos Kleine Hoeve

Jul 2016 Vakbladen

Passion HI: Rungis trendtour Amsterdam

May 2016 Vakbladen

Passion HI: inspiratiesessie Ron Gastrobar

Mar 2016 Kranten en tijdschriften

Lekker Extra: hopscheuten en ander bijzonder groente en fruit

Aug 2015 Vakbladen

Passion HI: zeewier snijden

Jul 2015 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: zeewier volwaardige groente

Jul 2015 Digitale media

Elle eten: Japanse vierkante watermeloen

Jun 2015 Kranten en tijdschriften

AD: kers kan ook als cadeau

Jun 2015 Vakbladen

Passion HI: Cerisa kersen in de Markthal

At Rungis they already know for 15 years what i want and how i don't want it. This way you make each other stronger.

The people working at Rungis, are very accessible; we can discuss well with them and they're always available. Also their range is very wide.