A wholesaler with a passion for fruits & vegetables
The vegetable specialist of the Dutch food industry
Largest selection fruits & vegetables of the Netherlands
Daily brought to you into the kitchen
Rungis helps you further with fruits & vegetables
From cafes to Michelin starred restaurants

Gert Jan´s choice

In the field: Cerisa cherries, yellow cherries and Dutch apricots

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
7 uur geleden

Kijk mee bij onze gastles aan de Sterklas in Amsterdam, met een hoofdrol voor bijzondere groenten en fruit! Voor Rungis is aanstormend horecatalent erg belangrijk. Wij helpen de professionals van de toekomst verder door middel van excursies, gastlessen en seizoensinformatie over groente en fruit.

Complimenten voor wat deze talenten in korte tijd weten neer te zetten. Dat belooft veel voor de toekomst! Sterklasnl

#sterklas #gastles #podiumvoortalent #rungisnl #VijfSeizoenen #smaakvanrungis #barendrecht #rungis #chefswarehouse #freshfood #chef #chefs
... Lees meerInklappen

Kijk mee bij onze gastles aan de Sterklas in Amsterdam, met een hoofdrol voor bijzondere groenten en fruit! Voor Rungis is aanstormend horecatalent erg belangrijk. Wij helpen de professionals van de toekomst verder door middel van excursies, gastlessen en seizoensinformatie over groente en fruit.

Complimenten voor wat deze talenten in korte tijd weten neer te zetten. Dat belooft veel voor de toekomst! Sterklasnl 

#sterklas #gastles #podiumvoortalent #rungisnl #VijfSeizoenen #smaakvanrungis #barendrecht #rungis #chefswarehouse #freshfood #chef #chefsImage attachmentImage attachment+Image attachment

The five seasons of Rungis

The wintry flavors

Beets, cabbage, sprouts; don't say the winter is a less wealthy season. And what about all the citrus, which is now at its best.

The way spring tastes

A new spring... new flavors. Celebrate spring with creamy white asparagus, flowers on the plate and lettuce with the dew still on it.

Early summer flavors

It’s time for flowers. In fact, they are allowed on the plate. Along with all those wonderful fresh lettuces the early summer brings you.

The summery flavors

The summer with its abundance: plenty of choice, plenty of flavors and most of all, plenty of color.

The autumn flavors

Less color, but definitely no less flavor. The roots are big and thanks to the lower temperature, pleasantly sweet.

'We like working with Rungis because they have everything and if they don’t have it, they make sure to get it for us.'

The quality of their stuff is also three levels highter than before. But what i'm most happy about is the service of Rungis. I have never experiences this in twenty years in the hospitality industry.