A wholesaler with a passion for fruits & vegetables
The vegetable specialist of the Dutch food industry
Largest selection fruits & vegetables of the Netherlands
Daily brought to you into the kitchen
Rungis helps you further with fruits & vegetables
From cafes to Michelin starred restaurants

Gert Jan´s choice

In the field: Cerisa cherries, yellow cherries and Dutch apricots

This error message is only visible to WordPress admins
Fout: acces token is niet geldig of is verlopen. Feed zal niet updaten.
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 dagen geleden

Met verslagenheid delen we het nieuws van het overlijden van Michael Scheuerle, ook wel bekend als 'Crazy Mike'.

Michael was de excentrieke en gepassioneerde producent achter de groente- en fruitazijnen en oliën van Romina, die Rungis met trots mocht verdelen. Zijn unieke benadering van de beste smaken en zijn onmiskenbare gevoel voor theater maakten hem een geliefd gezicht, niet alleen binnen ons team, maar ook bij vele chefs die hij bezocht.

Samen met onze collega’s reisde Michael door Nederland, waar hij op zijn eigen bijzondere manier zijn creaties liet proeven. Hij wist perfect hoe hij de aroma’s van bergamot uit Calabrië, eekhoorntjesbrood uit Piemonte, en kardemom uit India tot leven moest brengen in zijn oliën en azijnen. Met zijn scherpe neus voor kwaliteit en liefde voor de allerbeste ingrediënten creëerde hij producten die elke keuken verrijken.

Zijn passie, energie en humor laten een onuitwisbare indruk achter. We zullen Michael enorm missen en wensen zijn familie, vrienden en iedereen die hem heeft gekend veel sterkte met dit grote verlies.

Rust zacht, Crazy Mike. ❤️

Om de nalatenschap van Michael voort te laten bestaan, zijn we op dit moment bezig te bekijken hoe we de producten van Romina beschikbaar kunnen houden. We voeren gesprekken om ervoor te zorgen dat zijn meesterlijke creaties ook in de toekomst onderdeel blijven van onze selectie. Het assortiment is op dit moment nog goed beschikbaar, maar we kunnen niet uitsluiten dat bepaalde smaken (tijdelijk) uitverkocht raken. We houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen en blijven ons inzetten om zijn unieke producten voor chefs beschikbaar te houden. rungis.nl/blog/groente-en-fruit-azijn-en-olie-van-romina/
... Lees meerInklappen

Met verslagenheid delen we het nieuws van het overlijden van Michael Scheuerle, ook wel bekend als Crazy Mike.

Michael was de excentrieke en gepassioneerde producent achter de groente- en fruitazijnen en oliën van Romina, die Rungis met trots mocht verdelen. Zijn unieke benadering van de beste smaken en zijn onmiskenbare gevoel voor theater maakten hem een geliefd gezicht, niet alleen binnen ons team, maar ook bij vele chefs die hij bezocht.

Samen met onze collega’s reisde Michael door Nederland, waar hij op zijn eigen bijzondere manier zijn creaties liet proeven. Hij wist perfect hoe hij de aroma’s van bergamot uit Calabrië, eekhoorntjesbrood uit Piemonte, en kardemom uit India tot leven moest brengen in zijn oliën en azijnen. Met zijn scherpe neus voor kwaliteit en liefde voor de allerbeste ingrediënten creëerde hij producten die elke keuken verrijken.

Zijn passie, energie en humor laten een onuitwisbare indruk achter. We zullen Michael enorm missen en wensen zijn familie, vrienden en iedereen die hem heeft gekend veel sterkte met dit grote verlies.

Rust zacht, Crazy Mike. ❤️

Om de nalatenschap van Michael voort te laten bestaan, zijn we op dit moment bezig te bekijken hoe we de producten van Romina beschikbaar kunnen houden. We voeren gesprekken om ervoor te zorgen dat zijn meesterlijke creaties ook in de toekomst onderdeel blijven van onze selectie. Het assortiment is op dit moment nog goed beschikbaar, maar we kunnen niet uitsluiten dat bepaalde smaken (tijdelijk) uitverkocht raken. We houden jullie op de hoogte van ontwikkelingen en blijven ons inzetten om zijn unieke producten voor chefs beschikbaar te houden. https://rungis.nl/blog/groente-en-fruit-azijn-en-olie-van-romina/

The five seasons of Rungis

The wintry flavors

Beets, cabbage, sprouts; don't say the winter is a less wealthy season. And what about all the citrus, which is now at its best.

The way spring tastes

A new spring... new flavors. Celebrate spring with creamy white asparagus, flowers on the plate and lettuce with the dew still on it.

Early summer flavors

It’s time for flowers. In fact, they are allowed on the plate. Along with all those wonderful fresh lettuces the early summer brings you.

The summery flavors

The summer with its abundance: plenty of choice, plenty of flavors and most of all, plenty of color.

The autumn flavors

Less color, but definitely no less flavor. The roots are big and thanks to the lower temperature, pleasantly sweet.

'The Rungis colleagues are constantly looking for new things, consult with their growers and get products from all over the world.'

Fortunately, there’s a constant supply at Rungis, because we sometimes need three hundred kohlrabi. Not just for De Librije, but also for Bar Senang: fruit and vegetables are wel represented on the menu there too.