A wholesaler with a passion for fruits & vegetables
The vegetable specialist of the Dutch food industry
Largest selection fruits & vegetables of the Netherlands
Daily brought to you into the kitchen
Rungis helps you further with fruits & vegetables
From cafes to Michelin starred restaurants

Gert Jan´s choice

In the field: Cerisa cherries, yellow cherries and Dutch apricots

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
2 dagen geleden

Dé topper voor Valentijnsdag! ❤️🥒

Groente en fruit in bijzondere vormen kennen we uit Japan, zoals de vierkante watermeloen. Maar ook in Nederland hebben we iets speciaals: De hartvormige komkommers, een echte topper voor Valentijnsdag!

Dankzij de creatieve vorm creëer je gemakkelijk een speels gerechtje op het bord. Ook hebben de komkommers een donkere schil, wat bij komkommers meer smaak betekent.

Wil jij graag met de hartjes komkommers werken? Laat het ons op tijd weten, om teleurstelling te voorkomen. Ze zijn vanaf 4 februari uitleverbaar!

Lees meer 👉 rungis.nl/blog/hartjes-komkommers/

#magical #valentine #rungisnl #VijfSeizoenen #smaakvanrungis #barendrecht #rungis #chefswarehouse #freshfood #chef #chefs #cheflife #chefslife #chefslifestyle #restaurant #horecalife
... Lees meerInklappen

Dé topper voor Valentijnsdag! ❤️🥒  

Groente en fruit in bijzondere vormen kennen we uit Japan, zoals de vierkante watermeloen. Maar ook in Nederland hebben we iets speciaals: De hartvormige komkommers, een echte topper voor Valentijnsdag!

Dankzij de creatieve vorm creëer je gemakkelijk een speels gerechtje op het bord. Ook hebben de komkommers een donkere schil, wat bij komkommers meer smaak betekent.

Wil jij graag met de hartjes komkommers werken? Laat het ons op tijd weten, om teleurstelling te voorkomen. Ze zijn vanaf 4 februari uitleverbaar!

Lees meer 👉 https://rungis.nl/blog/hartjes-komkommers/

#magical #valentine #rungisnl #VijfSeizoenen #smaakvanrungis #barendrecht #rungis #chefswarehouse #freshfood #chef #chefs #cheflife #chefslife #chefslifestyle #restaurant #horecalife

1 CommentComment on Facebook

Danielle Barendse-Noordam moet niet gekker worden

The five seasons of Rungis

The wintry flavors

Beets, cabbage, sprouts; don't say the winter is a less wealthy season. And what about all the citrus, which is now at its best.

The way spring tastes

A new spring... new flavors. Celebrate spring with creamy white asparagus, flowers on the plate and lettuce with the dew still on it.

Early summer flavors

It’s time for flowers. In fact, they are allowed on the plate. Along with all those wonderful fresh lettuces the early summer brings you.

The summery flavors

The summer with its abundance: plenty of choice, plenty of flavors and most of all, plenty of color.

The autumn flavors

Less color, but definitely no less flavor. The roots are big and thanks to the lower temperature, pleasantly sweet.

Fortunately, there’s a constant supply at Rungis, because we sometimes need three hundred kohlrabi. Not just for De Librije, but also for Bar Senang: fruit and vegetables are wel represented on the menu there too.

I choose Rungis because of the consistently high quality, because they have a lot of Japanese products in their assortment. And because they're a precursor.