Mary V tomatensap

Een tomatensap dat zelfs de grootste tomatensap-hater van mening doet veranderen

Nick Bril, de chef die samen met Sergio Herman tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen runt, heeft zich de afgelopen  tijd gefocust op tomaten. En niet zomaar een tomaat, maar de Tomimaru Muchoo-tomaat. Een roze tomaat met veel umami-tonen. Deze tomaat is de basis van Mary V tomatensap. Verder is het zeekraal met limoensap en balsamico die zorgen voor de aciditeit, extract van gefermenteerde soja voor extra pit en diepte en Oosterscheldewater voor de finishing touch. Maar naast de bijzondere smaken, is het vooral de textuur die deze tomatensap zo anders maakt. Geen concentraten die het sap zwaar en dik maken, maar vers sap die zorgt voor een dunne en soepele structuur.

Een tomatensap dat zelfs de grootste tomatensap-hater van mening doet veranderen

Mary V tomatensap

Artikelnummer 190056, doos a 24 x 200 ml
Artikelnummer 190055, luxebox a 2 x 200 ml

Nick Bril werkte vier maanden aan de ontwikkeling van zijn Mary V tomatensap. Zijn uitgangspunt was het creëren van een nieuw type tomatensap met natuurlijke en complexe smaakkarakters. Voor deze tomatensap is dan ook alleen gebruik gemaakt van de beste ingrediënten en technieken

Een tomatensap dat zelfs de grootste tomatensap-hater van mening doet veranderen.

Door zijn rijke en unieke smaakpalet is Mary V een zeer culinair tomatensap. Doordat deze tomatensap is gemaakt van puur sap is deze perfect te gebruiken als mixer in cocktails, cocktails of andere toepassingen. Dit gezonde sapje is ideaal als Virgin Bloody Mary, maar geeft daarnaast ook een prima basis voor een vinaigrette, een warme saus of andere culinaire toepassingen.

Tip: Naast we het product doos hebben we ook een luxe geschenkverpakking. Mooi vormgegeven en met twee heerlijke flesjes Mary V. Leuk als culinair en origineel cadeau.

De mensen van Rungis zijn altijd innoverend: ze komen steeds met nieuwe producten, hebben een groot assortiment en weten waarover ze praten. Ze weten precies welke producten we het beste kunnen gebruiken als ik een nieuw gerecht heb bedacht.

Hun medewerkers zijn continu op zoek naar nieuwe dingen, overleggen met hun telers en halen uit de hele wereld producten.