Sfeerverslag zelf zeewier snijden in de Oosterschelde

Onder leiding van Jan Kruijsse, dé zeewiersnijder van Rungis, heeft iedereen zijn eigen wieren met succes weten te oogsten. De fascinerende zeewieren, de bevlogen gasten en het enthousiasme en de kennis van Jan maken vandaag tot een culinair feestje!

Soms lijkt het of alles ontdekt is, maar de Oosterschelde biedt nog een ongekende schat aan culinaire mogelijkheden. Rungis wil graag laten zien wat er verkrijgbaar is en, het belangrijkste, welke kansen er voor jou liggen. We gaan aan de slag met echt vers visdraadwier, Iers mos, Japans bessenwier en bijvoorbeeld roodhoorntjeswier en codium.

Rungis is altijd op zoek naar de beste producten voor toprestaurants. Rungis maakt écht het verschil! Vooral hun exotische aanbod is fantastisch.

Er is geen betere: echt. Ik heb met verschillende leveranciers gewerkt, maar sinds ik Rungis heb ontdekt… Ze hebben een groot assortiment met bijzondere producten en bieden een heel goede service. Ik ben meer dan tevreden.