Ansjovis saus

Artikelnummer: 10215

Delicatessen Romina
Delicatessen Romina

Ansjovis saus

Artikelnummer: 10215

Deze Colatura di Alici is een fenomenale ansjovis saus (Nobil Drupa di Alici). Om 1l te produceren wordt 30kg ansjovis, schoongemaakt, geperst en gefermenteerd. Romina is het bedrijf van een excentrieke Duitse fijnproever met een neus voor kwaliteit. Crazy Mike is op een zoektocht naar de allerbeste ingrediënten, zoals bergamot uit Calabrië, eekhoorntjesbrood uit Piëmonte, kardemom uit India en meer, om zijn meesterlijke creaties tot leven te brengen. Door het inkoken, distilleren en fermenteren ‘vangen’ we de smaken en worden krachtige groente en fruit oliën en azijnen gecreëerd.


Herkomst

De mensen die bij Rungis werken, zijn heel toegankelijk; we kunnen goed met hen overleggen en ze zijn altijd goed bereikbaar. Het assortiment is ook heel breed.

De basis is klassiek, maar we voegen nieuwe ingrediënten en bereidingen toe. Veel groenten ook. Van Rungis; omdat zij een constante kwaliteit leveren en veel producten in hun assortiment hebben.