Calamansi purée

Artikelnummer: 200035

Fruit Fruit puree
Fruit Fruit puree

Calamansi purée

Artikelnummer: 200035

De Calamansi is een hybride van de mandarijn en de Chinese kumquat. Hierdoor is deze citrus mooi zoet, scherp en aromatisch van smaak zonder de typische smaak van mandarijn te vergeten.

Ponthier calamansipuree is een koel verse vruchtenpuree van sublieme kwaliteit in een praktische schenkverpakking. Ponthier vruchtenpuree is kant en klaar en direct te gebruiken. Je hoeft het fruit dus niet meer te wassen, schillen, snijden en te pureren.

De puree wordt gebruikt als grondstof of als ingrediënt voor in cocktails, vruchtensappen, smoothies, als vulling bij chocolade en suikerwerk. Ook is het uitermate geschikt bij het gebruik in desserts zoals in ijs, sorberts, mousses of gelei’s.

Het is de perfecte oplossing bij een tekort aan mankracht of tijd. Met meer dan dertig smaken, zijn de keuzes en de mogelijkheden bijna eindeloos. Ongeopend en gekoeld is de puree na productie nog 12 maanden houdbaar. Na opening ca. 5 dagen.


Herkomst

Gelukkig is er bij Rungis sprake van constante aanvoer, want we hebben soms wel driehonderd koolrabi’s nodig. Niet alleen voor De Librije, ook voor bijvoorbeeld Bar Senang: ook daar is groente en fruit ruim vertegenwoordigd op het menu.

Hun medewerkers komen precies op het juiste moment met een inspiratiepakket. Dan weet je direct: dit is het seizoen. En als ik iets speciaals wil, gaan ze op zoek.