Wilde kruiden hunten en proeven in de duinen van Oostvoorne

Maandag 19 juni zijn we met een mooie groep enthousiaste Chefs op ontdekkingstocht gegaan in de natuur van Oostvoorne. Onder leiding van onze vriend en gepassioneerd herborist Frank Radder hunten, struinen en oogsten we naar hartenlust eetbare kruiden, wortels en bloemen in de natuur.

 

Het gebied rondom Restaurant Aan Zee is speciaal omdat er zowel duin- als grasland maar ook zilte gebieden en een kuststrook te vinden zijn. Wij danken alle chefs, Frank, Dave en het team van Aan Zee voor hun aanstekelijke enthousiasme.

Maandag was extra feestelijk doordat de Chef-kok van Aan Zee, Dave Zwaartman, na drie jaar zwoegen zijn herboristen diploma heeft behaald. Op stap met twee top experts dus! Bekijk hier onze sfeerimpressie.

 

 

Rungis heeft een enorm assortiment van hoge kwaliteit. Zelfs als een product er niet is, wordt het toch gevonden. ’T wordt gewoon geregeld!

De basis is klassiek, maar we voegen nieuwe ingrediënten en bereidingen toe. Veel groenten ook. Van Rungis; omdat zij een constante kwaliteit leveren en veel producten in hun assortiment hebben.