Wilde kruiden hunten en proeven in de duinen van Oostvoorne

Maandag 19 juni zijn we met een mooie groep enthousiaste Chefs op ontdekkingstocht gegaan in de natuur van Oostvoorne. Onder leiding van onze vriend en gepassioneerd herborist Frank Radder hunten, struinen en oogsten we naar hartenlust eetbare kruiden, wortels en bloemen in de natuur.

 

Het gebied rondom Restaurant Aan Zee is speciaal omdat er zowel duin- als grasland maar ook zilte gebieden en een kuststrook te vinden zijn. Wij danken alle chefs, Frank, Dave en het team van Aan Zee voor hun aanstekelijke enthousiasme.

Maandag was extra feestelijk doordat de Chef-kok van Aan Zee, Dave Zwaartman, na drie jaar zwoegen zijn herboristen diploma heeft behaald. Op stap met twee top experts dus! Bekijk hier onze sfeerimpressie.

 

 

Naast de gunfactor zijn de prijs-kwaliteit en de service belangrijk. Rungis denkt met je mee, ook daardoor heeft Rungis een streepje voor.

Hun medewerkers weten ondertussen wat mijn type keuken is. Ze weten hoe kritisch ik ben op structuur en smaak. Onze kracht is samenwerking: ik geef aan wat ik mooi en niet mooi vind.