Op bezoek in de Cerisa kersenboomgaard

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Gert Jan neemt je mee door de Cerisa kersenboomgaard. Cerisa kersen zijn zeer breed inzetbaar en onweerstaanbaar in zowel zoete als hartige gerechten. Nu is ook het moment om Cerisa’s in te maken. Geen chef mag dit seizoen missen. De kwaliteit, royale grootte en geconcentreerde smaak zijn ongeëvenaard. Bestel de Cerisa kersen zolang het seizoen nog loopt.

Rungis is de nummer 1 keuze als je kijkt naar wat ze hebben en hoe goed het allemaal is. Je krijgt topkwaliteit en het ìs er bovendien altijd. Zo niet, dan krijg je ‘s morgens vroeg een appje dat er een alternatief is gevonden.

Met excursies, gastlessen, seizoensinformatie over groente en fruit en het mee ontwikkelen van SVH-leermiddelen deelt Rungis passie en kennis met de toekomstige generatie gastronomische toppers.