De Smaak van Rungis
34 chefs geven een kijkje in hun keuken. Je wordt meegenomen langs de herkomst, toepassingen en het creëren van ‘wauw’-momenten met groente en fruit: dat is, in een notendop, De Smaak van Rungis.
Met dit boek inspireert het Rungis-team chefs, ondernemers en aankomende gastronomische toppers met tips van vakgenoten en de kennis onze favoriete telers. De chefs nemen de lezer mee in hun creativiteit, of dat nu is door onrijpe pruimpjes te pekelen (Bas van Kranen, restaurant Flore), een luchtballon als heteluchtoven (Angélique Schmeinck) of een non-alcoholisch drankje te brouwen van aroniabessen (Emile van der Staak, De Nieuwe Winkel).
Bekijk hier het inkijkexemplaar!
Indrukwekkend zoals een kunstboek en met beide voeten op de grond zoals Rungis
Bij de 34 De Smaak van de Chef interviews zijn cv’s opgenomen. Om te laten zien dat je zowel als selfmade chef en als patron met een opleiding en werkervaring waar je ‘u’ tegen zegt je eigen plek én eigen draai kunt vinden. In het nieuwe Rungis-boek worden twintig productgroepen belicht. Van asperges en Peruaanse knolletjes tot wilde wieren uit de Oosterschelde.
Stoer en verfijnd
Artikelnummer: 340039
ISBN-nummer: 9789083367309
30 x 45 cm – 2000 gram – 256 pagina’s
Winkelverkoopprijs: € 69,95
Look and feel: Stoer en verfijnd. Indrukwekkend zoals een kunstboek en met beide voeten op de grond zoals Rungis.
Bestellen
Bestel De Smaak van Rungis hier als klant met je eigen login. Geen login en toch bestellen? Bestel het boek bij Rungis voor thuis.