Gert Jan's keuze met label rouge kiwi's, bijzondere bieten en friseline

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Met deze week weer een greep uit ons smaakvolle assortiment.

De label rouge kiwi’s zijn al jaren een uiterst smaakvol alternatief voor de Nieuw-Zeelandse. Het ‘label rouge’ maakt dat de kiwi’s met passie en bewustzijn van mens en milieu zijn geteeld. Ook de kleurrijke en smaakvolle Franse Provence tomaten zijn weer terug in ons assortiment.

Dat rode bieten enorm veelzijdig zijn, blijkt maar weer uit bepaalde unieke bereidingen: de dry-aged rode biet als ultieme vleesvervanger en de in klei gegaarde rode biet met een bijzondere salmiaksmaak.

Het seizoen voor friseline is ook weer begonnen. Omdat deze in het donker wordt geteeld, is de smaak licht bitter en de kleur mooi wit/geel. Daarnaast nog even aandacht voor de Italiaanse bloedsinaasappels. Deze komen volgende week aan bod. Én de januari actie met pieds de mouton.

Ze leveren mooie groenten en fruit en je kunt producten bestellen die niet standaard zijn. Ik werk al heel lang met hen samen. Rungis was een van de eerste leveranciers die ik heb benaderd toen ik voor mezelf begon. We hebben nauw contact, soms zelfs in de nacht. Dan app ik: heb je nog iets leuks?

Rungis en ik delen de passie voor kwaliteit. We werken al meer dan 30 jaar samen, maar toch zorgt Rungis elke keer weer voor innovatie.