Hartjes komkommers

Groente en fruit in bijzondere vormen kennen we uit Japan, zoals de vierkante watermeloen. Maar ook in Nederland hebben we iets speciaals. De hartvormige komkommers, een echte topper voor Valentijnsdag.

De hartjes komkommers komen van twee Nederlandse telers. Zij plaatsen de laatste dagen van de groei zorgvuldig een hartvormige transparante huls om de snackkomkommers. Deze groeit vervolgens uit tot een hartvormig komkommertje.

Dankzij de creatieve vorm creëer je gemakkelijk een speels gerechtje op het bord. Ook hebben de komkommers een donkere schil, wat bij komkommers meer smaak betekent. Deze hartjeskomkommers zijn uitermate geschikt voor valentijnsdag!

Naast dat deze hartjes komkommer een leuke toevoeging zijn aan jouw creaties voor Valentijnsdag, zijn er ook nog een aantal producten in ons assortiment die perfect voor deze gelegenheid te gebruiken zijn. Lees er meer over in deze blog.

Om je zo goed mogelijk te helpen, verzoeken wij je graag om vooruit te bestellen. Zo weet je zeker dat je niet naast deze Valentijnstopper grijpt.  De hartjes komkommers zijn vanaf 7 februari uit te leveren.

Hartjes komkommer

Artikelnummer 20342

Smaak: Deze komkommer is vooral uniek door haar unieke vorm. De donkere schil van de komkommer betekend meer smaak.

Toepassing: Vooral leuk om te gebruiken voor Valentijnsdag. Snij de komkommer in plakjes en gebruik het om het gerecht te versieren.

Rungis heeft alles. Echt alles. En wat er niet is, halen ze voor je in huis. Ze denken met je mee. Als ik tijdens een concert van Lady Gaga freaky gerechten wil maken, komen ze met groenten die een beetje freaky zijn.

Rungis is de nummer 1 keuze als je kijkt naar wat ze hebben en hoe goed het allemaal is. Je krijgt topkwaliteit en het ìs er bovendien altijd. Zo niet, dan krijg je ‘s morgens vroeg een appje dat er een alternatief is gevonden.