Horesca Smulders gaat samenwerken met Rungis!

Vanaf 25 mei 2021 verzorgt groenten- en fruitspecialist Rungis het AGF-assortiment van Horesca Smulders. Horesca Smulders is als toonaangevende totaalgroothandel voor de Horeca sterk geworteld in de wijde omgeving van Tilburg. Passie voor product én klant verbindt Rungis en Horesca Smulders. Door de nieuwe samenwerking komt het assortiment van Rungis direct beschikbaar voor alle klanten van Horesca Smulders.

Rungis & Horesca Smulders zijn beide familiebedrijven met een duidelijke focus op het succesvol maken van chefs en Horecaondernemers. Beide bedrijven zijn en blijven zelfstandig, de krachten zijn gebundeld om horecaprofessionals in Tilburg en de wijde omgeving te voorzien van kwalitatief, verrassend en duurzaam groente & fruit.

Door de nieuwe samenwerking komt het assortiment van Rungis direct beschikbaar voor alle klanten van Horesca Smulders

Groente en fruit speelt een steeds belangrijkere rol bij het bieden van een ultieme klantbeleving en het creëren van een duurzame bedrijfsvoering. Met een ongeëvenaard assortiment, persoonlijk advies en een verregaande digitale integratie zijn Rungis & Horesca Smulders klaar voor de toekomst.

Horesca Smulders is dé totaalgroothandel voor de horeca en biedt Brabantse horecaondernemers een indrukwekkend totaalpakket. Horesca Smulders heeft een rijke historie waarbij het gevoel van een familiebedrijf nog altijd de boventoon voert. Een speerpunt bij Horesca Smulders is innovatie met een hoge graad van automatisering, alles om het iedere dag nog beter te doen voor de klant.

Rungis is toonaangevende groente- en fruitspecialist voor Horeca- en foodprofessionals. Met goed getimede informatie én betrouwbare service zorgt Rungis dat chefs en horecaondernemers kunnen uitblinken. Product, prijs én passie gaan bij Rungis hand in hand. Rungis gaat voor méér smaak en minder afval, voor betrouwbare leveringen en voor overtroffen verwachtingen. Het beschikbaar maken van het lekkerste groente en fruit is waarom Rungis bestaat.

Horesca Smulders biedt samen met Rungis een degelijk AGF-basisassortiment voor een scherpe prijs. De klanten van Horesca Smulders blijven hun AGF-producten bestellen via de webshop van Horesca Smulders. Deze bestellingen worden op klantorderniveau doorgegeven aan Rungis. Rungis verzamelt de order en belevert Horesca Smulders in de nacht of vroege ochtend. Horesca Smulders levert de orders uit, zoals de klanten dat gewend zijn bij Horesca Smulders. De hele bestelling, inclusief de producten van Rungis, komt in één levering met één factuur.

Voor klanten van Horesca Smulders verandert er niets in het bestel-, bezorg-, en facturatieproces. Wat wel verandert, is dat klanten de beschikking krijgen over een breder assortiment groenten- en fruitproducten. Ook wordt het mogelijk om bijvoorbeeld s ’avonds gesneden groente en fruit of slamixen te bestellen voor levering de volgende dag. Daarnaast staan de vakspecialisten van Rungis het team en de klanten van Horesca Smulders bij als er behoefte is aan advies of een bijzonder product.

Kijk ook op www.horescasmulders.nl.

Rungis is gewoon compleet. We hebben een goede verstandhouding met de medewerkers, we worden op de hoogte gehouden van de seizoenen; ze denken echt met je mee.

Rungis heeft alles in huis. Ze kunnen me verrassen en houden me scherp met hun producten. Het aanbod is groot en de kwaliteit hoog, dus ik ben al jarenlang trouwe partner.