Vegetable Jus: volledig plantaardige groente jus

JusBros. en Rungis maken krachtige groente jus.

JusBros. geven je met Vegetable Jus toegang tot de wereld van complexe sauzen. Ze helpen je gerechten te laten spreken, en dat met een Vegetable Jus volledig op basis van groente.

Plantaardige keuken

Wil je je voordeel doen met de plantaardige keukentrend maar heb je niet altijd de mogelijkheid de sausbasis zelf te maken? De JusBros. Vegetable Jus vervangt vleesjus en heeft dezelfde krachtige roasty umami smaak als een goede Jus de Veau. Zonder concessies te doen aan versheid en kwaliteit. JusBros. Vegetable Jus is Lokaal en vers bereid.

Voordelen

  • Groente jus met krachtige roasty umami jus binnen handbereik
  • Het helpt chefs vers en efficiënt te werken zonder aan kwaliteit in te boeten
  • 100% plantaardig: dus Vegan
  • Geen gluten of lactose toegevoegd
De groentekeuken vraagt om krachtige smaken, dit vergt veel tijd, creativiteit, kennis, kunde en ruimte

Dit maakt Vegetable Jus bijzonder

  • Volledig vers bereid van ruim 2300g verse Rungis groenten
  • Lokaal geproduceerd in Rotterdam
  • Uitsluitend verkrijgbaar bij Rungis
Zoektocht naar complexe en gebalanceerde smaken

De JusBros. Vincent en Richard: “Om voor een groentegerecht een vergelijkbare prijs te vragen als voor vlees en visgerechten moet je creatief zijn. Het vraagt vakmanschap en veel tijd. Het is een zoektocht naar complexe en gebalanceerde smaken”. De Vegetable Jus helpt je waarde te creëren met groenten.

Vers en lokaal geproduceerd met lagere CO2 uitstoot dan vleesjus.

Ingrediënten

  • Aubergine
  • Bleekselderij
  • Bloemkool
  • Broccoli
  • Knolselderij
  • Knoflook
  • Rode biet
  • Shiitake
  • Ui
  • Winterpeen

JusBros. Vegetable Jus is volledig vers bereid met ruim 2300 gram Rungis groenten en per 750 ml verpakt in een vacuumeerzak. 100% plantaardig dus Vegan.

Klik hier om nu te bestellen!

Vincent en Richard: de mannen achter de JusBros.

De mannen achter de JusBros. zijn Vincent van der Zalm en Richard Leidekker, twee chefs die hun strepen in de restaurantkeuken hebben verdiend. Vincent heeft ruim 17 jaar ervaring in diverse sterrenrestaurants waaronder 10 jaar bij Restaurant Parkheuvel in Rotterdam. Vincent opent binnenkort restaurant Amare in Den Haag. Richard brengt ruim 25 jaar culinaire ervaring met zich mee. Eerst in gerenommeerde restaurants en de laatste jaren als Innovatie Chef waar hij zich is gaan toeleggen op het ontwikkelen van plant-based food ingrediënten voor de foodservice.

Richard: “De gedeelde passie voor innovatie en goed eten heeft ertoe geleid dat beide chefs deze mooie samenwerking aan zijn gegaan. Richard legt uit: Er is meer en meer behoefte aan lekkere plantaardige gerechten en de “Nieuwe Nederlandse keuken”, met zijn 80/20 verhouding, spreekt ons enorm aan. Om verrassende, lekkere groentegerechten te serveren moet je met de groenten aan de slag gaan. Voor sauzen ben je als chef op zoek naar een jus die diepte en complexiteit geeft. Dit vergt wel veel tijd, kennis, kunde en creativiteit.”

“De samenwerking met Rungis voelt eigenlijk volledig logisch. Ze staan dicht bij de chef en horecaondernemer en denken goed mee. Wij zien het ook echt als een gezamenlijke innovatie.” Vincent vult aan: “De laatste jaren ben ik mij steeds meer gaan toeleggen op de plantaardige keuken, het is een interessante nieuwe keuken en een mooie uitdaging om plant-based gerechten te serveren die aan tafel ook echt voor een beleving zorgen.”

“We weten allemaal wat voor druk er momenteel op de keukens ligt en wij denken chefs te kunnen helpen door deze mooie Jus op de markt te brengen. We zijn er supertrots dat we dit op een volledige verse manier hebben bereikt.”

Bestel de Vegetable Jus direct
Kijk ook op jusbros.nl.

De basis is klassiek, maar we voegen nieuwe ingrediënten en bereidingen toe. Veel groenten ook. Van Rungis; omdat zij een constante kwaliteit leveren en veel producten in hun assortiment hebben.

Hun medewerkers weten ondertussen wat mijn type keuken is. Ze weten hoe kritisch ik ben op structuur en smaak. Onze kracht is samenwerking: ik geef aan wat ik mooi en niet mooi vind.