Rungis in de media

Hier vind je een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over Rungis of met medewerking van Rungis.

dec 2024 Kranten en tijdschriften

De Buik – Gastronomische groenteboer blijft groeien

apr 2024 Digitale media

RUNGIS X DUTCH CUISINE

mrt 2024 Vakbladen

AGF Primeur: “Culinaire diversiteit in citrus”

mrt 2024 Kranten en tijdschriften

Entree magazine: “Zeewieren zijn ware umami bommen”

feb 2024 Digitale media

Nieuw bedrijfsgebouw Rungis op Nieuw-Reijerwaard

jan 2023 Kranten en tijdschriften

Magazine ’t Lekkerst Horesca: Kortere lijnen, duurzamer en smaakvoller

nov 2022 Digitale media

AGF.nl: “De oplossing voor chefs die efficiënt plantaardig willen koken”

jun 2022 Digitale media

AGF.nl: Nieuwe samenwerkig Rungis en GEPU

mei 2022 Digitale media

AGF.nl: Knallen met het aspergeseizoen

jan 2022 Kranten en tijdschriften

Het Financieele Dagblad: In 2022 gaan we minder zout en vlees eten

dec 2021 Digitale media

AGF.nl: Demokoken bij partner Zegro

dec 2021 Digitale media

AGF.nl: Chef-koks positiever dan tijdens eerdere lockdowns

sep 2021 Vakbladen

Bouillon magazine: Rungis recht de rug

mei 2021 Digitale media

AGF.nl: Horesca Smulders gaat samenwerken met Rungis

apr 2021 Digitale media

AGF.nl: ‘We staan maximaal paraat om straks weer te gaan knallen’

feb 2021 Digitale media

Gastronomixs: 5 dingen die jij moet weten over citrusfruit

jan 2021 Digitale media

Zegro: Samen maken we ambities waar

dec 2020 Digitale media

AGF.nl: Herman den Blijker en Bibian Mentel bij Rungis

nov 2020 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: ‘Heb je weleens over laurier nagedacht?’

okt 2020 Digitale media

AGF.nl: Reuzenpompoen voor Blijdorp

jul 2020 Digitale media

AGF.nl: ‘ ik verwacht dat restaurants gaan afzien van de zomerstop’

mei 2020 Vakbladen

Passion HI: Masterclass voor Sterklas in ROC Amsterdam

dec 2019 Vakbladen

Passion HI: Op bezoek in de nieuwe mise en place keuken van Rungis

nov 2019 Digitale media

agf.nl: Rungis breidt snijkeuken opnieuw uit

okt 2019 Vakbladen

Passion HI: in de Herbas-tuin van Hertog Jan in Brugge

jul 2019 Vakbladen

Passion HI: What chefs want, Rungis 30 jaar

jun 2019 Digitale media

De RestaurantKrant: Culinair feestje tijdens jubileum Rungis

jun 2019 Digitale media

agf.nl: Rungis viert 150 seizoenen in 30 jaar

jun 2019 Digitale media

Euro-Toques: 30 jaar Rungis: de 30 beste telers

jun 2019 Digitale media

Entree Magazine: groente- en fruitfair voor chefs

mei 2019 Vakbladen

ID Magazine: De passie voor groente spat ervan af bij Niels

jan 2019 Kranten en tijdschriften

AFG Primeur: Wessel Vermeulen sinds 1993 in dienst bij Rungis

dec 2018 Kranten en tijdschriften

AGF Primeur: “Biologisch maakt deel uit van het gehele duurzaamheidsbeleid”

mei 2018 Digitale media

AGF.nl: “Uit Japan komen smaken die we in Nederland nog niet kennen”

mei 2018 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: Vacuüm gegaarde groenten

feb 2018 Vakbladen

Gastronomie: Knollen en citroenen

jan 2018 Digitale media

Biojournaal: Bio geen marketingtool meer, maar de standaard

jan 2018 Digitale media

Wine professional: Rungis wint Diamond Award

jan 2018 Kranten en tijdschriften

FD persoonlijk: Vruchtgebruik

jan 2018 Vakbladen

Entree Magazine: Culinaire trip langs Letse bessen en hennep

okt 2017 Vakbladen

Passion HI: De snijkeuken van Rungis

jul 2017 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: Wilde kruiden hunten met Chefs

jun 2017 Digitale media

agf.nl: De eerste Cerisa’s voor Sidney Schutte

jun 2017 Digitale media

agf.nl: hartjesvormige meloen

jun 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Gert Jan Zonneveld Piek over zijn grote passie

jun 2017 Vakbladen

Misset Horeca: Wilde wieren, groenten van de toekomst

jun 2017 Vakbladen

Passion HI: Masia el Altet olijfolie bij Nayolie

mei 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: Kelvin Lin, Chinese roots en eigen stijl

mei 2017 Digitale media

Kokswereld.nl: Inspiratiesessie bij Nayolie

apr 2017 Digitale media

Foodlovestories.nl: De Brabantse Wal asperge in de hoofdrol

apr 2017 Kranten en tijdschriften

BN DeStem: De zilte smaak van Brabantse Wal Asperges

jan 2017 Vakbladen

Passion HI: wilde wieren uit de Oosterschelde

dec 2016 Vakbladen

Passion HI: met chefs de natuur in

nov 2016 Digitale media

Fresh Plaza: Home chefs increasingly professional

okt 2016 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: Gert Jan over bloemen

sep 2016 Vakbladen

Misset Horeca: Rungis wildkruiden wandeling

sep 2016 Vakbladen

Horesca ’t lekkerst: groente weelde bij wild

jul 2016 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: voedselbos Kleine Hoeve

jul 2016 Vakbladen

Passion HI: Rungis trendtour Amsterdam

mei 2016 Vakbladen

Passion HI: inspiratiesessie Ron Gastrobar

mrt 2016 Kranten en tijdschriften

Lekker Extra: hopscheuten en ander bijzonder groente en fruit

aug 2015 Vakbladen

Passion HI: zeewier snijden

jul 2015 Kranten en tijdschriften

Telegraaf: zeewier volwaardige groente

jul 2015 Digitale media

Elle eten: Japanse vierkante watermeloen

jun 2015 Kranten en tijdschriften

AD: kers kan ook als cadeau

jun 2015 Vakbladen

Passion HI: Cerisa kersen in de Markthal

Hun medewerkers weten ondertussen wat mijn type keuken is. Ze weten hoe kritisch ik ben op structuur en smaak. Onze kracht is samenwerking: ik geef aan wat ik mooi en niet mooi vind.

Als leerling werkte ik al met Rungis, vanwege hun mooie producten en enorme assortiment. Ze leveren maatwerk: als we bijvoorbeeld dikke schorseneren nodig hebben, dan zoeken ze die voor ons uit. Ze zijn ook niet te beroerd om iets na te leveren als de nood aan de man is.