Rungis in de media
Hier vind je een overzicht van artikelen en items die in de media zijn verschenen over Rungis of met medewerking van Rungis.dec 2024 Kranten en tijdschriften
De Buik – Gastronomische groenteboer blijft groeienapr 2024 Digitale media
RUNGIS X DUTCH CUISINEmrt 2024 Vakbladen
AGF Primeur: “Culinaire diversiteit in citrus”mrt 2024 Kranten en tijdschriften
Entree magazine: “Zeewieren zijn ware umami bommen”feb 2024 Digitale media
Nieuw bedrijfsgebouw Rungis op Nieuw-Reijerwaardjan 2023 Kranten en tijdschriften
Magazine ’t Lekkerst Horesca: Kortere lijnen, duurzamer en smaakvollernov 2022 Digitale media
AGF.nl: “De oplossing voor chefs die efficiënt plantaardig willen koken”jun 2022 Digitale media
AGF.nl: Nieuwe samenwerkig Rungis en GEPUmei 2022 Digitale media
AGF.nl: Knallen met het aspergeseizoenjan 2022 Kranten en tijdschriften
Het Financieele Dagblad: In 2022 gaan we minder zout en vlees etendec 2021 Digitale media
AGF.nl: Demokoken bij partner Zegrodec 2021 Digitale media
AGF.nl: Chef-koks positiever dan tijdens eerdere lockdownssep 2021 Vakbladen
Bouillon magazine: Rungis recht de rugmei 2021 Digitale media
AGF.nl: Horesca Smulders gaat samenwerken met Rungisapr 2021 Digitale media
AGF.nl: ‘We staan maximaal paraat om straks weer te gaan knallen’feb 2021 Digitale media
Gastronomixs: 5 dingen die jij moet weten over citrusfruitjan 2021 Digitale media
Zegro: Samen maken we ambities waardec 2020 Digitale media
AGF.nl: Herman den Blijker en Bibian Mentel bij Rungisnov 2020 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: ‘Heb je weleens over laurier nagedacht?’okt 2020 Digitale media
AGF.nl: Reuzenpompoen voor Blijdorpjul 2020 Digitale media
AGF.nl: ‘ ik verwacht dat restaurants gaan afzien van de zomerstop’mei 2020 Vakbladen
Passion HI: Masterclass voor Sterklas in ROC Amsterdamdec 2019 Vakbladen
Passion HI: Op bezoek in de nieuwe mise en place keuken van Rungisnov 2019 Digitale media
agf.nl: Rungis breidt snijkeuken opnieuw uitokt 2019 Vakbladen
Passion HI: in de Herbas-tuin van Hertog Jan in Bruggejul 2019 Vakbladen
Passion HI: What chefs want, Rungis 30 jaarjun 2019 Digitale media
De RestaurantKrant: Culinair feestje tijdens jubileum Rungisjun 2019 Digitale media
agf.nl: Rungis viert 150 seizoenen in 30 jaarjun 2019 Digitale media
Euro-Toques: 30 jaar Rungis: de 30 beste telersjun 2019 Digitale media
Entree Magazine: groente- en fruitfair voor chefsmei 2019 Vakbladen
ID Magazine: De passie voor groente spat ervan af bij Nielsjan 2019 Kranten en tijdschriften
AFG Primeur: Wessel Vermeulen sinds 1993 in dienst bij Rungisdec 2018 Kranten en tijdschriften
AGF Primeur: “Biologisch maakt deel uit van het gehele duurzaamheidsbeleid”mei 2018 Digitale media
AGF.nl: “Uit Japan komen smaken die we in Nederland nog niet kennen”mei 2018 Vakbladen
Horesca ’t lekkerst: Vacuüm gegaarde groentenfeb 2018 Vakbladen
Gastronomie: Knollen en citroenenjan 2018 Digitale media
Biojournaal: Bio geen marketingtool meer, maar de standaardjan 2018 Digitale media
Wine professional: Rungis wint Diamond Awardjan 2018 Kranten en tijdschriften
FD persoonlijk: Vruchtgebruikjan 2018 Vakbladen
Entree Magazine: Culinaire trip langs Letse bessen en hennepokt 2017 Vakbladen
Passion HI: De snijkeuken van Rungisjul 2017 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: Wilde kruiden hunten met Chefsjun 2017 Digitale media
agf.nl: De eerste Cerisa’s voor Sidney Schuttejun 2017 Digitale media
agf.nl: hartjesvormige meloenjun 2017 Digitale media
Foodlovestories.nl: Gert Jan Zonneveld Piek over zijn grote passiejun 2017 Vakbladen
Misset Horeca: Wilde wieren, groenten van de toekomstjun 2017 Vakbladen
Passion HI: Masia el Altet olijfolie bij Nayoliemei 2017 Digitale media
Foodlovestories.nl: Kelvin Lin, Chinese roots en eigen stijlmei 2017 Digitale media
Kokswereld.nl: Inspiratiesessie bij Nayolieapr 2017 Digitale media
Foodlovestories.nl: De Brabantse Wal asperge in de hoofdrolapr 2017 Kranten en tijdschriften
BN DeStem: De zilte smaak van Brabantse Wal Aspergesjan 2017 Vakbladen
Passion HI: wilde wieren uit de Oosterscheldedec 2016 Vakbladen
Passion HI: met chefs de natuur innov 2016 Digitale media
Fresh Plaza: Home chefs increasingly professionalokt 2016 Vakbladen
Horesca ’t lekkerst: Gert Jan over bloemensep 2016 Vakbladen
Misset Horeca: Rungis wildkruiden wandelingsep 2016 Vakbladen
Horesca ’t lekkerst: groente weelde bij wildjul 2016 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: voedselbos Kleine Hoevejul 2016 Vakbladen
Passion HI: Rungis trendtour Amsterdammei 2016 Vakbladen
Passion HI: inspiratiesessie Ron Gastrobarmrt 2016 Kranten en tijdschriften
Lekker Extra: hopscheuten en ander bijzonder groente en fruitaug 2015 Vakbladen
Passion HI: zeewier snijdenjul 2015 Kranten en tijdschriften
Telegraaf: zeewier volwaardige groentejul 2015 Digitale media
Elle eten: Japanse vierkante watermeloenjun 2015 Kranten en tijdschriften
AD: kers kan ook als cadeaujun 2015 Vakbladen
Passion HI: Cerisa kersen in de Markthal