Blauwe starre kratten niet meer retour

Vanaf 1 januari 2024 zullen wij geen blauwe starre (niet inklapbare) kratten en geen blauwe inklapbare kratten meer retour nemen met uitzondering van de kleine krat met een waarde van 90 cent.

Rungis maakt onder andere gebruik van de emballage van Euro Pool Systems. Euro Pool Systems is in 2022 gestopt met het in roulatie brengen van de verschillende blauwe kratten (EPS star hoog, middel, laag en klapkrat), met uitzondering van de kleine krat met een waarde van 90 cent.

Bij dezen verzoeken wij u vriendelijk alle blauwe kratten die u wellicht nog in bezit heeft aan ons te retourneren. Dit kan nog tot 1 januari 2024 tegen uitbetaling van het statiegeld.

Wij hopen u op deze manier voldoende geïnformeerd te hebben. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen.

 

EPS star laag

 

In te leveren tot 1 januari 2024.

EPS star middel

 

In te leveren tot 1 januari 2024.

EPS star hoog

 

In te leveren tot 1 januari 2024.

EPS blauwe klapkrat

 

In te leveren tot 1 januari 2024.

Rungis biedt naast een heel gevarieerd assortiment ook heel veel kennis over alle producten. Ze komen met inzichten waar mijn studenten en ik nooit op zouden komen.

Ik kies in eerste instantie voor Rungis vanwege het brede aanbod. Daar komt bij dat ik een Japan-fanaat ben en Rungis heel veel uit dat land importeert.