Leveringen rond de feestdagen

Dit jaar vallen de kerstdagen op maandag en dinsdag. Nieuwjaarsdag is op maandag. Deze drie dagen zijn wij gesloten en leveren we geen bestellingen uit.

Houd er rekening mee dat je jouw producten op tijd bij Rungis bestelt, zeker als het om grotere hoeveelheden gaat. Als je vroegtijdig bestelt, helpt dit ons om teleurstellingen te voorkomen.

We kunnen niet garanderen dat alle producten tot op het laatste moment nog voorradig zijn, daarom verzoeken wij je uiterlijk maandag 18 december de kerstbestelling te plaatsen.

Heb je speciale wensen of vragen? Neem dan contact met jouw accountmanager of met ons Verkoop & Advies team op nummer 0180-617899. We wensen je veel succes tijdens de drukke decembermaand.

Rungis heeft alles in huis. Ze kunnen me verrassen en houden me scherp met hun producten. Het aanbod is groot en de kwaliteit hoog, dus ik ben al jarenlang trouwe partner.

Bij Rungis staat kwaliteit op één, net als continuïteit. Wat zij leveren is altijd goed, altijd constant. Dat gebeurt op basis van persoonlijk contact: dat is fijn communiceren.