Gert Jan's keuze met kleurrijke en smaakvolle Provence tomaten!

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Met deze week de meest kleurrijke en smaakvolle tomaten rechtstreeks uit de Franse Provence.

Het grote assortiment en de diversiteit aan kleur, smaak en grootte zorgt voor enorm veel mogelijkheden in bruikbaarheid. Daarnaast worden de Provence tomaten geteeld in de volle grond en wordt er geen gebruik gemaakt van een substraat. Dit in combinatie met de Franse zon zorgt voor enorm smaakvolle tomaten.

Een greep uit ons assortiment aan Franse Provence tomaten zijn de gestreepte roma, de mamie blue, de gele roma, de marmande, de noir de crimee, de groene tijger en de gele coeur d’antan. Keuzestress? Deze hebben wij ook in de mix verkrijgbaar!

Ook uit de Provence: de noa komkommer! Een vlezige komkommer met weinig vocht, maar wel met die karakteristieke komkommersmaak! Komende weken volgen ook nog mooie promo’s met de cantharellen nopjes.

Je hoort het linksom en rechtsom: die leveren kwaliteit. Ik ben dankzij hen altijd verzekerd van goeie spullen. Als je goeie spullen inkoopt, ben je al op de helft.

Rungis, dat is een leverancier met topproducten. En altijd hebben ze primeurs. De service is ook goed.