Gert Jan's keuze met de meest smaakvolle bloedsinaasappels en citroenen

Iedere week inspireert Gert Jan Zonneveld Piek jou met zijn favoriete producten. Met deze week de lekkerste bloedsinaasappels en citroenen uit Italië.

De Siciliaanse tarocco bloedsinaasappel is nu in het seizoen! Hij zit vol sap en de schil zit los aan de vrucht. Dat maakt deze bloedsinaasappel nu optimaal rijp. Ook leuk om te gebruiken voor cocktails!

Ook de citroenen met blad laten we uit Italië meekomen. Deze zijn onbewerkt en ongewaxt wat maakt dat dat ze 100% bruikbaar zijn! Ideaal dus om de schil, die vol met aroma en oliën zit, te gebruiken.

Passend bij het seizoen van de bloedsinaasappelen en citroenen zijn er ook een aantal gerelateerde producten in ons assortiment terug te vinden. Puree van Ponthier, gevriesdroogde parten van Fresh As en olie en zijn van Romina.

 

De mensen van Rungis zijn altijd innoverend: ze komen steeds met nieuwe producten, hebben een groot assortiment en weten waarover ze praten. Ze weten precies welke producten we het beste kunnen gebruiken als ik een nieuw gerecht heb bedacht.

Het is alsof je op een heel grote groentemarkt loopt waar je werkelijk alles kunt vinden. Dat is de kracht van Rungis!