Bezoek Rungis op Horecava Amsterdam

Om de gast van vandaag én morgen te verleiden, moeten chefs en ondernemers een stapje bij zetten. Rungis doet er alles aan om jou succesvol te laten zijn, kom naar onze stand op de Horecava in Amsterdam en ontdek hoe.

Wie zijn zaak toekomstbestendig wil maken, kijkt verder dan het verzorgen van eten, drinken of een overnachting. Het draait om persoonlijke aandacht en het regisseren van de ultieme gastbeleving. Een beleving waarbij alle zintuigen geprikkeld worden en met elkaar in harmonie zijn. Zodat je de gast in zijn ziel raakt en zijn hart verovert met een perfect product en dito service.

Rungis op de Horecava

Horecava & Rungis helpen om jouw doelen te bereiken. Een groot vers aanbod van eigen bodem is te vinden bij de Foodmarkt. Hier in hal 7, waar ook het Gastronomisch Gilde wedstrijdpodium is, presenteert Rungis samen met verschillende leveranciers en producenten hun ambachtelijke versproducten. Wij informeren jou over de herkomst en de mogelijkheden van groente en fruit uit het seizoen.

Bezoek Horecava 2020 van maandag 13 tot en met donderdag 16 januari en doe nieuwe inspiratie op! Dagelijks is de Horecava geopend van 10.00 tot 18.00 uur.

Toegang

We hebben een beperkt aantal toegangskaarten beschikbaar voor Horecava Amsterdam en ontvangen je graag. Doorlopend vind je bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit waar jij jouw gasten mee kan verrassen.

Doorlopend bij onze stand een verrassend assortiment groente en fruit

Ik vind dat de communicatie heel sterk verloopt; er wordt aangegeven als iets er niet is en dan wordt er gezorgd voor een alternatief. Het klopt gewoon allemaal.

Rungis heeft veel ervaring qua groente en staat voor kwaliteit. Hun communicatie is ook heel goed. Bijna dagelijks krijgen we een appje of mailtje over de nieuwe seizoensproducten.